Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már megjött az első menstruáci...

Már megjött az első menstruációm. De mellem nincs. Miért?

Figyelt kérdés
Már lent szőrös vagyok, a hónaljamon is van már kicsi szőr, 2 éve volt fehérfolyásom és most megjött a menzeszem. Mellem viszont nincs.Pontosabban van, de nagyon kcsi. Eléh régen elkezdett nőni de nem lesz egyre nagyobb. Mi várható? köszi a válaszokat:) 13.L
2010. dec. 17. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez teljesen normális dolog,hiszen még csak 13 éves vagy,van idő bőven.Főleg,hogy 20éves korodig még biztos nőni fog :)

Én 17 vagyok és visszagondolva ennyi idősen nekem sem volt nagy mellem,sőt még most sincs nagy,olyan közepes.

Lehet,hogy 1-2 év múlva hirtelen fog nőni,de lehet,hogy csak később.Mindenkinél más :)

2010. dec. 17. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
1-2 év múlva?:O de az évfolyamon csak nekem nincs mellem..és nagyon zavar, a fiúk deszkának csúfolnak.:S de köszi a válaszod:)
2010. dec. 17. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Még bőven van ideje fejlődni a mellednek, de ha felnőtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellű lány is lehet nagyon szép.
2010. dec. 17. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
A fiú osztálytársaid éretlenek még nagyon! Ne is várj tőlük sokat ilyen korban.Nem szabad foglalkozni velük és ne görcsölj rá erre a mell témára,nekem se nagy a mellem,a barátom mégis imádja.
2010. dec. 17. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális dolog!
2010. dec. 18. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!