Félek, van rá valószinűség?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon megütöttem a jobb mellem egy hirtelen mozdulattal, akkor hirtelen nagyon fájt pár percig. Már nem fáj viszont még mindig nagyon félek, hogy ebből mellrákot kapok. Ennyiből lehet kapni? Van rá valószinűség?2010. dec. 17. 16:15
1/3 anonim válasza:
Semmiképpen sem,én már sokszor megütöttem,ez majd esetleg a későbbiekben okozhat kellemetlenséget,Pl.sokkal érzékenyebb lesz majd.De! Ha nagyon aggódsz,akkor azért keresd fel a házidokidat,és beszéld meg vele.De sztem nyugi:)
2/3 anonim válasza:
Nyugodj meg. Rosszindulatú emlődaganatot nem attól kap valaki, hogy beüti a mellét. Inkább azért szokták összekapcsolni az emberek ezt a két dolgot, mert sokszor egy beütés, baleset után veszik észre az addig is ott lévő csomót, vagy esetleg a trauma kapcsán kerülnek orvoshoz, aki megállapítja a problémát. Ettől teljesen függetlenül érdemes időről-időre leszűretni magát az ember lányának (sajnos sokan fiatalon is megkapják ezt a betegséget). A lelki békén érdekében ezt megteheted (tudtommal fiatalabbaknál az ultrahang, idősebbeknél a mammográfia célravazatőbb módszer). Nyugodj meg, és boldog Karácsonyt! :-)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. mostmár kicsit megnyugodtam, édesanyám is azt mondta, hogy szerinte épp egy ennyitől nem lehet kapni. Csak nagyon aggodtam:)
és Boldog Karácsonyt nektek is!:)
2010. dec. 17. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!