Holnap nőgyógyász, még sosem voltam, mire számítsak?
semmi különös. elmondod h most vagy először nőgyógyásznál akkor másképpen fog hozzád állni. mindent mondani fog neked h mit hogyan csináljál.
egyébként annyi lesz h felfekszel az asztalra, széttárod a lábad, ő belenyúl valszeg egy pálcikával, 2 mp az egész, ez a kenetvétel. aztán elküldi laborba és ott megnézik h mivel fertőződtél meg. és itt végeztünk is. ennyi az egész. előfordulhat h még nyomkodja kicsit a hasadat is. semmi para, nemkell tőle félni. ha nem félsz, fájni sem fog, mivel azért szokott fájni, mert aki parázik az összeszorítja a hüvelyizmait, így szűk a hely és minden apróságot érzel amit az orvos csinál. ne feszülj rá, és szinte semmit sem fogsz érezni
de ő "látja" ha már nem vagyok szűz nem?
vagy az hogy veszi ki magát hogy odamegyek a 15 évemmel és nem vagyok szűz? emiatt nem fog furcsán tekinteni rám?:S
persze, semmi nem lesz. De azt mondhatod, hoyg most vagy először. Meg fogja kérdezni, hány évesen volt az első mensesed, és azt is, hoyg hanyadikán jött meg legutóbb, erre készülj fel. Bemégy köszönsz, elmondod, mi baj, aztán kérdeznek, írnak a szgépbe, aztán mondja, hoyg menj oda a vizsgálóasztalhoz, vagy hogy vetkőzz le - akkor le kell venni a bugyit. Én ezért szoktam szoknyában vagy hosszú felsőben menni, hogy ne legyek félmeztelen a széktől az ágyig.
Felfekszel, mutatja hova tedd a lábadat, a popsit inkább magasabbra tedd az asztalon.
Megvizsgál, 1 perc.megnézi pl ha piros.
Aztán mondja le lehet jönni, fel lehet öltözni. Aztán odamégy az asztalához, és ír receptet, valszeg kenőcsöt. S elmondja, hogy használd.
Megköszönöd, távozol.Kérdésed van, akkor kérdezz!
ja, ez mindegy. Neki. Ő már látott minden félét. Akkor meg fogja kérdezni: nemi életet él? Mondjad, igen. Fogamzásgátlás? megmondod, nem volt, vagy gumi..Egyúttal megkérheted, tudna-e az óvszernél jobb fogamzásgátlót neked?
Jobb lenne. Ha már úgyis ott vagy.
És ha nemi életet élsz, akkor rákszűrésre is kell járni kétévente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!