Hüvely körüli viszkető, égő érzés mi lehet?
Figyelt kérdés
Folyásom nem volt, csak a szokásos, nem volt se más az állaga, se bűzös nem volt, ennek ellenére elkezdtem Canesten Kombit használni, mert az használt eddig mindig. Most már a második kúpnál tartok és a krémet is használom 2-3x naponta, de nem múlik a viszketés és pirosság. Mit tegyek? Nőgyógyászhoz nem szeretnék elmenni. Lehet felfázás?2010. dec. 16. 12:54
1/7 anonim válasza:
Mit gondolsz?? Magától elmúlik..nem véletlenül van ez a csodálatos dolog, hogy nőgyógyász..ezt annyira utálom...szenvedek, bajom van,,,de nem megyek orvoshoz..akkor várd meg , míg kinő a gombád....
2/7 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2010. dec. 16. 13:02
3/7 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz nem hobbiból megy az ember, persze, hogy nem szeretnél. Ki szeret oda járni? Egyáltalán, ki szeret orvoshoz járni? Ők azért vannak, hogy segítsenek, ha Te ebből köszönöd nem kérsz, az elég nagy butaság... Lehet, hogy baci, vagy olyan gomba, ami rezisztens a canestenre. Ezt ki tudja megmondani? Ki tud felírni rá olyasmit ami használ? Talált, süllyedt: a nőgyógyász. Én a helyedben mennék, akármennyire is "nemszeretem" a szitu.
4/7 anonim válasza:
Nem, a felfázás az húgyúti probléma, nem sok köze van a hüvelyhez. A viszkető, égő érzés lehet fertőzéstől (gomba, vírus, baktérium), irritációtól (tusfürdő, mosópor, öblítő, óvszer, stb.). A Canesten csak akkor használ, ha gombás fertőzésről van szó, egyéb esetben hatástalan. Ezek szerint itt nem erről van szó. Másrészt a nők sajnos a Canestennel szemben már rezisztenssé tették a gombák nagy részét, mert használják ha kell, ha nem.
Amúgy mi a baj a nőgyógyásszal? Azért van, hogy meggyógyítson!
26/N
5/7 anonim válasza:
Hasonló problémával szenvedtem én is. Megoldás: Klion D hüvelykúp! Minden nyavalyát elpusztít és a háziorvos is felírja szerintem.
6/7 anonim válasza:
Első 3 mindent leírt, csak ismételni tudom: irány a nőgyógyász! Én sem szeretek orvoshoz menni, de ha kell, akkor kell, ez nem kívánságműsor. Meglátod, amint megfelelő szerrel kezeled magadat, látványos lesz a javulás.
7/7 anonim válasza:
Ez lehet a holyaggyulladas tunete is, de lehet a stressztol is.
Ilyenkor belsoleg kell kezelni, mivel a kupok nem fognak segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!