Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozza a peteeres utani...

Mi okozza a peteeres utani szekrekedest?

Figyelt kérdés

Orvoshoz nem tudok menni, nem Magyarorszagon elek, itt pedig eleg gyatra az ellatas es tudas ezert fordulok Hozzatok segitsegert, talan van valakinek tapasztalata vagy tud okosat mondani Nekem.

Igazabol nem igazi szekrekedes mert naponta van szekletem csak nehezen jon ki. A mult honapban jelentkezett eloszor ez a problemam. Most volt peteeresem es ismet ezzel kuzdok. Mi lehet ennek az oka? Mit tehetek ellene. Rostosat hiaba eszem, hiaba iszom sokat, sok gyumolcsot eszem szoval a taplalkozassal nincs gond, megis ebben szenvedek. Aki tud, kerem segitsen!

2010. dec. 13. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy van összefüggés közte? Én még nem figyeltem meg hasonlót a ciklusom alatt.
2010. dec. 13. 13:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak gondolom mert amint megjon a mensi, azonnal tavozik vele a gondom is. Helyre all a "rend". Aztan pe utan ismet kezdodik.

Egyebkent nem jol irtam, ez a 3. honap. Nem mult honapban kezdodott ez, hanem elotte. Es mensikor elmulik es 2 hetig minden oke. Eddigi eletemben meg soha nem volt gondom a szekletemmel, 36 eves multam. Eddig azt sem tudtam mi ez problema, teljesen jol mukodott a szervezetem. Legelso alkalommal feltunt, hogy mensi utan minden rendben volt. Figyeltem a pe-m, es masnap mar szekrekedesem volt es ismet mensiig tartott. Mensi utan megint pe-ig okes volt a helyzet.

2010. dec. 13. 13:54
 3/4 anonim válasza:
Lehet oka a progeszteron szint növekedés is, ezért lehet, hogy csak a ciklus 2. felében okoz problémát. Esetleg kis mozgás is segíthet, ha az nem elég, hogy odafigyelsz arra mit eszel. Amugy ezzel nem vagy egyedül szerintem. Keress rá honlapokon, hátha találsz hasznos infókat.
2010. dec. 13. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, koszi szepen!
2010. dec. 13. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!