12-éves vagyok és folyásom van. Az odalent lévő szőröm mindig "összetapadt". Ilyenkor mit csináljak?
ezért nem kell elmenni nőgyógyászhoz.
minden lánynak volt folyása és az rendesen összetapad estére már és kellemetlen szagú is.és hamarosan meg fog jönni a menzeszed. :)
am a borotválás egyáltalán nem fáj ha nem vágod el magad.
ha még nem érzed idejének h leborotváld akkor picit ollloval vágj vissza onnan ahonnan összetapad:)
19:50 -es kommentelő ezért nem kell orvoshoz menni-.-"
A borotválás nem fáj,hanem vágod meg magad...
Minden nőnek van folyása, nekem is, ez természetes!
A szőrből meg ha ollóval levágsz, az nem fáj, és akkor nem tapad össze! Az összetapadt részt a szőrrel együtt levágod, ennyi és kész, nem nagy ügy!
A borotválással meg inkább várj még 20 éves korodig, ha nem akarod megvágni magad! Én először 21 évesen próbáltam ki a borotvát, féltem tőle én is, először nem volt valami kellemes, meg kell szokni, aztán belejön az ember és meg se érzi, de tényleg várj még pár évet a borotválással!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!