Ez mi lehet? Olyan mintha hámlana.
Szóval már pár hónapja a nemi szervemen kívül (nem a hüvelyben) észrevettem, hogy a kisajkakon és a csiklón van egy réteg.Amit le lehet úgy szedni, mintha hámlana.Összesodródik, ha leszedem, és onnantól már majdnem olyan, mint a túró.Az orvosomnak mondtam, nem mondott rá semmit, engem mégis zavar.Fürdök naponta többször rendesen, de fürdés után egy fél órával megint megjelenik.Folyásom nincs.Volt már valakinek hasonló?Mit lehet ezzel tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
Biztos, hogy nincs folyásod?
Mert nekem szokott lenni ehhez hasonló, amit leírtál, csak én tudom, hogy nekem az a folyástól van.
Gondolom az orvos azért nem mondott rá semmit, mert azt hitte, hogy folyásod van. Vagy mondtad a dokinak, hogy nincs folyásod?
A színe milyen ennek a túrószerű anyagnak, fehér, szürke?
Nekem egyébként van hogy ilyen túrószerű, de van hogy kis krémszerű golyócskákká állnak össze, de tudom, hogy ez a váladékom megszilárdulása.
24/N
Első válaszoló: És azon hogyan lehet segíteni?
Második: Nem...
Harmadiknak: Fehér színe van.Te mit szoktál vele csinálni?Elég zavaró...
Értem. Nekem is fehér. Én egyszerűen csak kimosom minden este, ha van, de nem minden nap van ilyen nekem. Egyébként már én is gondolkoztam azok, hogy megmutatom nődokinak, de így, ha semmit sem mondott rá neked, akkor ezek szerint nincs is értelme annak, hogy foglalkozzak ezzel az egésszel. Egyébként csak annyi, hogy megmosom rendesen, és kész. Vagy talán még az intim lemosón gondolkodtam még, de még én ezt nem próbáltam, úgy vagyok vele, hogy ezt a víz is ki tudja tisztítani simán.
24/N
Akkor nem is baj, ha nem használok intim mosót, ha felborítja tényleg a természetes tisztulási folyamatot. Köszi a választ! Boldog ünnepeket! ;)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!