Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet? Olyan mintha...

Ez mi lehet? Olyan mintha hámlana.

Figyelt kérdés

Szóval már pár hónapja a nemi szervemen kívül (nem a hüvelyben) észrevettem, hogy a kisajkakon és a csiklón van egy réteg.Amit le lehet úgy szedni, mintha hámlana.Összesodródik, ha leszedem, és onnantól már majdnem olyan, mint a túró.Az orvosomnak mondtam, nem mondott rá semmit, engem mégis zavar.Fürdök naponta többször rendesen, de fürdés után egy fél órával megint megjelenik.Folyásom nincs.Volt már valakinek hasonló?Mit lehet ezzel tenni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

16/L

2010. dec. 12. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán a faggyúmirigyeid az átlagnál intenzívebben működnek,s az a túrószerű anyag az faggyú. Ha az orvos nem mondott rá semmit,akkor ne aggódj, nincs semmi baj.
2010. dec. 12. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
öm, nem lehet, hogy wc papír???
2010. dec. 12. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nincs folyásod?

Mert nekem szokott lenni ehhez hasonló, amit leírtál, csak én tudom, hogy nekem az a folyástól van.

Gondolom az orvos azért nem mondott rá semmit, mert azt hitte, hogy folyásod van. Vagy mondtad a dokinak, hogy nincs folyásod?

A színe milyen ennek a túrószerű anyagnak, fehér, szürke?

Nekem egyébként van hogy ilyen túrószerű, de van hogy kis krémszerű golyócskákká állnak össze, de tudom, hogy ez a váladékom megszilárdulása.

24/N

2010. dec. 12. 23:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: És azon hogyan lehet segíteni?

Második: Nem...

Harmadiknak: Fehér színe van.Te mit szoktál vele csinálni?Elég zavaró...

2010. dec. 13. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Értem. Nekem is fehér. Én egyszerűen csak kimosom minden este, ha van, de nem minden nap van ilyen nekem. Egyébként már én is gondolkoztam azok, hogy megmutatom nődokinak, de így, ha semmit sem mondott rá neked, akkor ezek szerint nincs is értelme annak, hogy foglalkozzak ezzel az egésszel. Egyébként csak annyi, hogy megmosom rendesen, és kész. Vagy talán még az intim lemosón gondolkodtam még, de még én ezt nem próbáltam, úgy vagyok vele, hogy ezt a víz is ki tudja tisztítani simán.

24/N

2010. dec. 13. 20:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Én intim mosóval mosom, de azt mondják, az sem túl jó neki, mert felborítja a természetes tisztulást.Úgyhogy mi már csak ilyenek vagyunk... :/ Köszi nagyon a választ!:)
2010. dec. 13. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem is baj, ha nem használok intim mosót, ha felborítja tényleg a természetes tisztulási folyamatot. Köszi a választ! Boldog ünnepeket! ;)

24/N

2010. dec. 26. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező,24/N ne legyetek már ilyen butusok! :) Nem tudom,hogy honnan szedtétek,de az intim mosakodó egyáltalán nem borítja fel a nemi szervek természetes kémiai egyensúlyát,hanem erősíti azt,ezáltal segít megelőzni a fertőzésekre való hajlamot! Az egészséges fehér folyás kémhatása is savas(tejsav),ahogy az intim mosakodóé is!
2010. dec. 28. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!