Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen tunetekkel jar a...

Milyen tunetekkel jar a hormonzavar? (20/L)

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Teljesség igény nélkül: vérzés problémák, indokolatlan testsúly változás, túlzott szőrösödés stb
2009. jan. 20. 13:23
 2/8 A kérdező kommentje:
A szorosodesen kivul mind jelentkezett mar nalam. Hogyan gyogyitsak a hormonzavart?hormontablettakkal azt tudom, de mik lehetnek a mellekhatasai?ha hormon zavarom van, attol meg lehetek valaha terhes?
2009. jan. 20. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
2009. jan. 20. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! lehetőleg endokrinológiára kérj beutalót, ők értenek igazán ehhez. Ugyanis nem csak az egyes hormonok szintje, hanem azok egymáshoz viszonyított aránya is fontos lehet.
2009. jan. 20. 14:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Ezen az oldalon nagyon sok jo dolgot meg lehet talalni..szuper
2009. jan. 20. 15:28
 6/8 anonim válasza:
Szedsz már fogamzásgátlót?Ha igen lehet hogy változtatni kellene.En is így voltam,most nagyon jól vagyok.A menszesz is meg jön nem fáj semmim se.
2009. jan. 21. 08:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzasgatlot es nem is szedtem soha. Egyik pillanatrol a masikra nem jottmeg es elkezdtem hizni...:(
2009. jan. 21. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia, ne haragudj, de leírnád nekem hogy mi lett ebből az egészből?

Most velem is hasonló van, terhességre gyanakodtam mivel 3hete nem jön meg előző mensim is 7nap helyett 2volt, legutóbb július 11én volt normális. És hízok, melleim fájnak, duzzadtak.

Előre is köszi, és remélem Veled már rendeződtek a dolgok.

2009. szept. 21. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!