Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha piros a hüvelybementem...

Ha piros a hüvelybementem minenféle képpen fertőzésem, vagy gombám van?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
GYULLADÁS VAN, hogy mi a gyulladás oka, azt majd a nőgyógyászod megmondja
2010. dec. 8. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazából sok mindentől lehet :kidörzsölődött, gomba, baci, vérbőség, festékbe ültél(bocs :) ) stb. Ha más tüneted nincs, akkor is érdemes megnézetni a nőgyógyászoddal.
2010. dec. 8. 19:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak igazából már elegem van mert augusztus óta járok nőgyógyászhoz, kezelést kezelés hátára halmoznak, kúpot, kenőcsöt, minden sz.rt, és legutóbb múlthéten is kaptam egy kenőcsöt, és mivel most mentsruálok nem tudom hogy elmúlt e a folyás, de pirosság nem igen. Szóval ezért kérdeztem.
2010. dec. 8. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
keress egy normális nőgyógyászt és a pasid is kezelni kell
2010. dec. 8. 20:42
 5/10 A kérdező kommentje:
MÁr összesen 4 nőgyógyász látott a párommal nem voltam együtt 4 hónapja.
2010. dec. 8. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
tüneteid? kenetet vett valamelyik tenyésztésre?
2010. dec. 8. 20:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen volt kenetvétel is, és az eredmény mindenre negatív. Szerencsétlenségemre amikor vették pont az az időszak volt amikor 1-2 napig tünetmentes voltam. Eddig bakteriális fertőzésre gyanakodtak és adtak dolgokat, legutóbb gombára kaptamaztmondta nem súlyos, mégis végigcsináltam a kúrát és nem tudom meggyógyultam e még a hüvelyhelyreállító hátra van....
2010. dec. 8. 21:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és a tüneteim égő érzés és folyás.
2010. dec. 8. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
1-2 nap tünetmentes időszak nem jelenti azt, hogy ne kellene legyenek a kenetben kórokozók? nemi beteg gondozóban voltál? allergológusnál voltál? góckutatáson voltál?
2010. dec. 8. 21:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Mi az a góckutatás? Nem voltam még egyik helyen sem.
2010. dec. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!