Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi ideig szabad fennthagyn...

Mennyi ideig szabad fennthagyni a joghurtos tampont? Használ?

Figyelt kérdés
tapasztalatokat várok. hüvelygomba ellen használnám most
2010. dec. 8. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Így van, rá való kúp, ami tartalmaz olyan baktériumokat, amik a joghurtban is vannak. Ez volt a kulcsmondat abban, amit írtál... Tehát nem joghurt... És igen, azért írtam, hogy "támogassuk csak a hülyeségben", mert ha a legtöbb embernek már mindenre van valami házi praktikája, aminek következtében nem vesz komolyan bizonyos tüneteket, amik ha huzamosabb ideig fennálnak krónikus betegséghez és kezelhetetlen stádiumú kórképekhez vezetnek. Egyébként nem, nem vagyok orvos, de intenzív osztályon dolgozom és látom nap mint nap az emberek "h*lyeségét". (Pl. 3 napja zajló infarktus, ami erős gyomorbántalmakat okozott egy fiatal (40 éves anyukánál) - nem ment vele orvoshoz, nem észlelték időben és otthon esett össze a kisfia szeme láttára, hogy újra kellett éleszteni... 2 nap múlva nálunk halt meg... Jó tudom, hogy ez nem ide tartozik és most "csak" egy hüvelygombáról van szó (amibe nem szokás belehalni, csak kezelés híján meddővé válni) de apróságoknak tűnő dolog is lehet fontos.

De engem aztán hidegen hagy, nem az én egészségemről van szó. De Pl. a családtagomnak, barátnőmnek, jó ismerősömnek biztos nem ajánlanám, hogy joghurtos tampont dugdosson fel magának ahelyett, hogy orvoshoz vagy legalább patikába menjen...

De mindenkinek szíve joga dönteni.

2010. dec. 12. 11:52
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm neked is utolsó

most szomorú vagyok picit mert ugy gondolom most már hogy tényleg neked van igazad :(

én csak egyszerübb utat szerettem volna választani. még fiatal vagyok és később szeretnék gyereket szóval nem kockáztatok!

köszönöm!

2010. dec. 13. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!