Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyásom van és még fáj...

Barna folyásom van és még fáj a hasam is! Szerintetek mitől lehet? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

utoljára pasival aug 20. án voltam és gumival védekeztünk azóta mindig megjött szóval SZERINTEM terhesség kizárva.

kb a ciklusom 20. napján jött a barna folyás.

és feszít a hasam nagyon:S

gyógyszert sem szedek.

dokihoz fogok menni utoljára aug 30.án voltam.

és a fehér folyásom sem múlt még el.

mitől lehet ez??19L

2010. dec. 7. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. a ciklus közepén van a peteérés, ilyenkor előfordulhat pecsételő vérzés, barna folyás, és feszítő hasi fájdalom, méh, petefészek tájékon, nekem is volt már ilyen, tök normális, és az is, hogy fehér folyásod van (ha nem színes, büdös, csíp, éget, stb.), minden nőnek van..
2010. dec. 8. 01:28
 2/8 A kérdező kommentje:

de már 4. napja tart ez a barna folyás és büdös.

a fehérfolyásom meg néha olyan erős h azt érzem h a combomon folyik

2010. dec. 8. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A fehérfolyás nekem is szokott nagy mennyiségű lenni, ebben alapból semmi rendkívüli nincs, van akinek több van van akinek kevesebb, erre való a tisztasági betét.

Szaga ugyebár alapból is van, ami annyira azért nem ibolyaillatú (legalábbis szerintem), én arra gondoltam, hogy kimondottan bűzös, a megszokotthoz képest.

Azt, hogy van e bajod, és ha van akkor mi csak az orvos fogja tudni megmondani. Szóval keress fel egyet.

2010. dec. 8. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a mensit megelőző napokban,1-2 hétben gyakran a folyásom barnás lesz.A fehér folyás meg tök normális.
2010. dec. 10. 19:47
 5/8 A kérdező kommentje:

hétfőn voltam dokinál azt mondta hüvelygyulladásom van. kaptam rá kúpot.

de viszont késik a menzeszem, ha terhes lennék akkor látta volna a doki nem??

2010. dec. 16. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Cickafarkfu teat igyal belsoleg, de diofalevel-cickafarkfubol keszits ulofurdot, s ezt 5 napig vegezd el.

A teat tovabb kell fogyasztani, akar 1 honapig is.

Ha meg terhes is lennel, ezek nem fognak artani a babanak, de igy a panaszod megfog szunni.

Figyeld meg az etkezesedet, ne fogyasszal sok hust, edesseget, es nem- vagy tul stresszes?

2010. dec. 16. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:

A terhességet tuti látta volna a doki, hisz már több mint három hós lennél. Nyílván meg is vizsgálta a méhed.

Amúgy nekem a terhesség ugrott be elsőnek, mert pont így voltam mint te. Használd rendszeresen a kúpot!

2010. dec. 16. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A menzeszed késhet a gyulladástól is, de jobb lenne ezt is mondani a dokinak!
2010. dec. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!