Barna folyásom van és még fáj a hasam is! Szerintetek mitől lehet? (bővebben lenn)
utoljára pasival aug 20. án voltam és gumival védekeztünk azóta mindig megjött szóval SZERINTEM terhesség kizárva.
kb a ciklusom 20. napján jött a barna folyás.
és feszít a hasam nagyon:S
gyógyszert sem szedek.
dokihoz fogok menni utoljára aug 30.án voltam.
és a fehér folyásom sem múlt még el.
mitől lehet ez??19L
de már 4. napja tart ez a barna folyás és büdös.
a fehérfolyásom meg néha olyan erős h azt érzem h a combomon folyik
A fehérfolyás nekem is szokott nagy mennyiségű lenni, ebben alapból semmi rendkívüli nincs, van akinek több van van akinek kevesebb, erre való a tisztasági betét.
Szaga ugyebár alapból is van, ami annyira azért nem ibolyaillatú (legalábbis szerintem), én arra gondoltam, hogy kimondottan bűzös, a megszokotthoz képest.
Azt, hogy van e bajod, és ha van akkor mi csak az orvos fogja tudni megmondani. Szóval keress fel egyet.
hétfőn voltam dokinál azt mondta hüvelygyulladásom van. kaptam rá kúpot.
de viszont késik a menzeszem, ha terhes lennék akkor látta volna a doki nem??
Cickafarkfu teat igyal belsoleg, de diofalevel-cickafarkfubol keszits ulofurdot, s ezt 5 napig vegezd el.
A teat tovabb kell fogyasztani, akar 1 honapig is.
Ha meg terhes is lennel, ezek nem fognak artani a babanak, de igy a panaszod megfog szunni.
Figyeld meg az etkezesedet, ne fogyasszal sok hust, edesseget, es nem- vagy tul stresszes?
A terhességet tuti látta volna a doki, hisz már több mint három hós lennél. Nyílván meg is vizsgálta a méhed.
Amúgy nekem a terhesség ugrott be elsőnek, mert pont így voltam mint te. Használd rendszeresen a kúpot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!