Mitől lehetek ennyire pattanásos?
Kérdésedben a válasz!
Suli előtt egy héttel kipattanásosodtam! Tedd fel magadnak a kérdést. Miért nem előbb? Na miért? Tán csak nem az van, amit az előző is írt, hogy a stressz.......
'nyáron sokat dolgoztam'
a nyári napsütés tökéletes a pattanásokra és ezt komolyan mondom. ha sokat voltál a levegőn, akkor ettől lehetett szebb a bőröd. egyébként... lehet,hogy csak szimplán genetika. én 12évesen éltem a ragyás-korszakomat, hidd el, az sem volt jobb...
viszont van egy barátnőm, akinek nagyon csúnya a bőre és már rengeteg gyógyszert szedett rá és semmi sem használt.
ha nagyon zavar, menj el a háziorvoshoz és írass ki Dalacint oldatot. én is ezt használom még mindig (elég sokáig elég egy üveg), mert ha nagyon stresszelek, ellepnek a ragyák...
próbálj meg változtatni az életfelfogásodon, kezelni a téged élő stresszt és lehet, hogy magától is elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!