Hány napig normális késnie a menstruációnak?
igazából meg vagyok ijedve, bár nem lehetek terhes mert védekeztük eddig mindig. Gumival. mégis félek.
a lényeg az h eddig mindig 1-2 nappal előbb jött meg.
úgy,hogy pl egyik hó.ba megjött 20-án következőbe, már 18.
nem lepődtem meg, mert aznap már fájt a hasam, így gondoltam h meg fog jönni.
viszont most úgy van,hogy múlthónapba 5.-én jött meg. és tnap vártam, és semmi. és ma se. úgy tudom 3-4 nap normális, és igaz, nálam még csak 1 nap van, de tényleg azért ijedtem meg mert olyan 3.-a körül vártam.:\
de azoknál is normális a pár nap késés, akiknek pár nappal előbb szokott megjönni?
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat előre is.
18L
ha a hét végéig sem jön meg akkor már kezdhetsz aggódni.
de szerintem pár nap késés belefér,ha amúgy sem mindig ugyanakkor jön meg.
köszönöm, kicsit megnyugodtam. azért is félek, mert most semmi alhasi fájást, vagy hasonlót nem érzek, amit egyébként általában előtte szoktam.
bár utolsónál se görcsöltem előtte, csak utána mikor megjött. 1.-2. napba.
azért nagyon várom még a válaszokat!
hát én általába így szoktam meg hogy 1-2 nappal előbb jön meg, máshogy nem szoktam kiszámolgatni. miért mennék vele valamire? :)
nem is bántásból értettem.
értem köszönöm. múlthónapba 5.-én jött meg, és az a agáz h előtte nemtudom h 4.-én vagy 8.-án :\ mert nem írtam be.
viszont ha 4.ével számolom, akkor holnap kéne megjönnie ha jól emlékszem, ha 8.-ával akkor meg 3.-án kellett volna :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!