Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány napig normális késnie a...

Hány napig normális késnie a menstruációnak?

Figyelt kérdés

igazából meg vagyok ijedve, bár nem lehetek terhes mert védekeztük eddig mindig. Gumival. mégis félek.

a lényeg az h eddig mindig 1-2 nappal előbb jött meg.

úgy,hogy pl egyik hó.ba megjött 20-án következőbe, már 18.

nem lepődtem meg, mert aznap már fájt a hasam, így gondoltam h meg fog jönni.

viszont most úgy van,hogy múlthónapba 5.-én jött meg. és tnap vártam, és semmi. és ma se. úgy tudom 3-4 nap normális, és igaz, nálam még csak 1 nap van, de tényleg azért ijedtem meg mert olyan 3.-a körül vártam.:\

de azoknál is normális a pár nap késés, akiknek pár nappal előbb szokott megjönni?

Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat előre is.

18L

2010. dec. 6. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ha a hét végéig sem jön meg akkor már kezdhetsz aggódni.

de szerintem pár nap késés belefér,ha amúgy sem mindig ugyanakkor jön meg.

2010. dec. 6. 15:18
 2/17 anonim ***** válasza:
Mivel a naptári hónapok nem egyforma hosszúak (28-31 nap között váltakoznak), a következő menzesz idejét sem dátumhoz számoljuk, hanem ciklushosszhoz. Egy ciklus a vérzés első napjától a következő vérzést megelőző napig tart.
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem multkor 2 hetet késett....vettem egy tesztet és megnyugodtam nem vagyok terhes...
 4/17 A kérdező kommentje:

köszönöm, kicsit megnyugodtam. azért is félek, mert most semmi alhasi fájást, vagy hasonlót nem érzek, amit egyébként általában előtte szoktam.

bár utolsónál se görcsöltem előtte, csak utána mikor megjött. 1.-2. napba.

azért nagyon várom még a válaszokat!

2010. dec. 6. 15:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem bántásból mondom, de először is tanuld meg, hogyan kellene kiszámolnod a ciklusod hosszát és a következő menzesz várható idejét.
2010. dec. 6. 16:07
 6/17 A kérdező kommentje:

hát én általába így szoktam meg hogy 1-2 nappal előbb jön meg, máshogy nem szoktam kiszámolgatni. miért mennék vele valamire? :)

nem is bántásból értettem.

2010. dec. 6. 16:08
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk arra mennél vele, hogy tudnád a ciklusod hosszát és tudnád, hogy mikor kéne megjönnie és mikortól számít késésnek. A dátumból egy-két napot visszaszámolás a jelek szerint nem célravezető a naptári hónapok eltérő hossza miatt.
2010. dec. 6. 16:12
 8/17 A kérdező kommentje:
és pontosan hogy tudnám kiszámolni?
2010. dec. 6. 16:13
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha jegyezted az eddigi ciklusaidat (naptárban jelölted hogy melyik nap jött meg) akkor megszámolod, hogy az első vérzés napja és a következő vérzésed első napja közt hány nap van. Pl: okt. 20-a az első vérzés napja. Legközelebb nov. 18-a az első vérzés napja. Akkor okt. 20- elkezdett számolni a napokat nov. 17-ig. Mert a nov. 18 már a következő ciklusod napja. Remélem érthető volt.
2010. dec. 6. 16:19
 10/17 A kérdező kommentje:

értem köszönöm. múlthónapba 5.-én jött meg, és az a agáz h előtte nemtudom h 4.-én vagy 8.-án :\ mert nem írtam be.

viszont ha 4.ével számolom, akkor holnap kéne megjönnie ha jól emlékszem, ha 8.-ával akkor meg 3.-án kellett volna :\

2010. dec. 6. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!