Volt már tesin valami cikis élményetek, mikor meg volt? A tesitanár megszokta érteni? És mit használtok olyankor?
Nekem nem volt cikis élményem ezzel kapcsolatban betéttel, tamponnal sem volt semmi gondom
amikor úszás volt, akkor pedig nem mentem rá, és mondtam a tanárnak is, férfi volt és tudomásul vette, lehethogy kissé paraszt volt, de ebben soha nem viccelt, megértette
és ha már tesitanár, akkor biztosan tanult/tapasztalt valamit ezzel kapcsolatban, és muszáj megértenie, ha pedig nem akkor elszégyelli magát, ha az anyuka felvilágosítja... :D ja amúgy én egy iazolást is vittem szülőtől, hogy bla-bla-bla btegség miatt :) neaggódj!
Nálunk a lányok havonta egyszer felmentést kérhettek tesi alól.
Nem volt ilyen.
magas a fájdalom küszöböm, és a tesi tanár nem pedo. Szóval nem volt semmi ilyesmi. De Mrs. Kényeske szólt a tesitanárnak, hogy most jött meg a havija és mivel a tanár félig orosz hangosan elkezdte hogy. nem baj, tesizzél női okok nem érdekelnek! 7-es röpise is tesiznek gíy!semmi bajod nem lesz!
Persze mindenki tudta miről van szó.. jó tesi óra volt, direkt szivattam :)
Köszii a válaszokat:)
Ez a baj nálunk ,h egy Tapló a tanár és még egyhonapba nem lehet egy felmentést sem kérni...és egész évben csak 3-at lehet:S
Látom azért a női identitással is problémája akad egyeseknek...
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy meg sem kottyan neki a menzesz, hanem komoly rosszullétet is tud okozni. Ennek megvan a biológiai magyarázata. Viszont ha egy nő ennyire nem toleráns a másik nőtársával, akkor mit várunk a férfiaktól?
Emellett érdekes, hogy a legtöbb férfi nem a "kőkemény" nőt választja párnak (max a gyengébb férfiak).
Nálunk mindig megérti a tesitanár ha a lányok csak valahogy jelzik (pedig igazi köcsög,és pasi is).
Cikis élményem, huhh :D
Hát egyszer vittem a tesiterembe magammal betétet, mert 3. óra volt tesi, és előtte még nem akartam cserélni,hanem csak utána.
Futottam be az ajtón, elejtem a tesizsákom, valahogy kinyílt, és kiesett minden belőle (betét,tesicucc...), a fiúk előtt...
Negyedik vagyok, jézusom milyen kis g_ci voltam. Elnézést.
Azóta visszacsapott a karma. Meg is értem. Nem olyan régen, december felé éreztem hogy fáj, de még volt egy bő hét addig, ameddig meg kellett volna jönnie.. Hát igen, surpise motherfucker. Kínos volt, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!