Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valami bajom tőle, ha...

Lehet valami bajom tőle, ha szinte mindig hason alszok?

Figyelt kérdés
Lehet ettől valami bajom? Az az igazság, hogy már sokszor próbáltam nem hason aludni, de valahogy mindig átfordultam. Lehet ebből hosszútávon problémám? Esetleg megakadályozza ez a mellek növekedését?
2010. dec. 4. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Jót tesz a gerincnek.

A melled növekedése pedig nem pont ettől fog megállni.

2010. dec. 4. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

[link]

pont, hogy nem tesz jót a gerincnek.

2010. dec. 4. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Pont, hogy hülyeséget írnak a cikkben.

Az általános az, hogy minden ember kicsit előre görnyedve tölti mindennapjait ez pedig nagyon könnyen porckorong sérvhez vezethet. Ennek gyógymódja vagy megelőző intézkedése ha hátrahajolunk (mikor pl nyújtózkodsz).

Hason fekve pedig pont ezt kompenzálod, mivel akkor a gerinc hátrahajlik.

Ez egy klinikumban használt gyógymód, nem hiszem, hogy ártalmas lenne.

2010. dec. 4. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok! ortopédiából azt tanultam, hogy bizonyos gerincbetegségeknél hason kell aludni, mert az tesz jót. én is hason alszok.
2010. dec. 4. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tudom, hogy amikor hasra fordulok, egy hirtelen megkönnyebbülés lesz a gerincemen én is csak hason tudok elaludni.A nyak miatt mondják, hogy nem egészséges, mert az ilyenkor abnormális helyzetbe kerül.
2010. dec. 4. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, a nyaknak annyira nem jó, meg a légzés is nehezített, de hason fekvésben is meg lehet találni azt a helyzetet amikor ezek kiküszöbölhetőek :)
2010. dec. 4. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is szinte mindig hason alszok, néha az oldalamon, így a legkényelmesebb nekem, hanyatt fekve egyenesen csak a filmekben alszanak
2010. dec. 4. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is hason alszom mindig. O.O

A mellek növekedését tuti nem állítja meg, nyugi. :)

De nem hiszem, hogy ártalmas lenne, különben már rég megdöglöttem volna porckorongsérvben.

2010. dec. 5. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!