Az normáls ha állandóan van folyásom (minden nap)? Már kisebb korom óta. Most vagyok 17 éves.
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 18:46
1/13 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Nekem is ez a bajom, mostanába különösen. 3 hete voltam nőgyógyásznál és azt mondta, h semmi bajom... 16/L
2/13 A kérdező kommentje:
De neked mióta van ez? Engem nagyon zavar :S
2010. dec. 3. 19:05
3/13 anonim válasza:
ha nem fura színű és/ vagy büdös, akkor normális
4/13 anonim válasza:
Ha mellette nincs semmilyen panaszod (viszkető, égető érzés, színes, túrós vagy büdös folyás) akkor teljesen rendben van, te ilyen "folyós" típus vagy (én is). Használj mindennap tisztasági betétet.
5/13 anonim válasza:
na ilyen nekem is van, és akkor elmegyek wc re lehúzom a bugyim érzem h vmi "húzódik" ott, hát lenézek 10 centis váladék lóg lefelé....mondom f*sza
elnézést, de ezt muszáj volt leírnom, remélem senki sem eszik meg semmi
6/13 anonim válasza:
Nekem is van minden nap, talán a menzesz után egy héttel nincs, vagy sokkal kevesebb, mint máskor. 22 éves vagyok, eddig 3 nőgyógyásznál voltam, egyik sem mondott erre semmit, hogy normális vagy nem.
Tegnap előtt voltam a negyedik dokinál szűrésen, ő egyből felírt gombára vmit, és gynoflor hüvelytablettát.
Most egy hétig ezzel kezelem magam, utána meglátom mi lesz.
7/13 anonim válasza:
Ez teljesen normális (ha nem büdös, színes, égető viszkető érzés okoz), én is ilyen nedves típus vagyok, a ciklus folyamán folyamatosan változik az állaga, hol tojásfehérje szerű, hol krémes, néha kevesebb, néha több. Az lenne a baj, ha nem lenne, és száraz lenne a hüvelyed.
8/13 anonim válasza:
normális. kinek több kinek kevesebb. ciklus alatt változik. menzesz előtt lehet kevesebb, középtájt meg több.
9/13 anonim válasza:
Nekem is van kiskorom óta,de ez nem baj
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, mert már azt hittem, hogy valami bajom van. De ez elég zavaró lesz ha pl. odakerülök egy fiúval, hogy lefekszünk egymással és akkor ott a tisztasági betét :S
2010. dec. 6. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!