Végbél körül több helyen kirepedt bőr, viszketés, mivel kezeljem?
Ha egy szakember elolvassa az összetételt egyértelmű, hogy sz@r attól mert Te úgy érzed használ még nem lesz jó krém, alaposabb és szakmai szemügyre vétel utál nem így lenne és egyértelműen az számít és nem a laikusok véleménye.
Semmi hatóanyag, főbb összetevői a paraffin (kőolaj származék, amely elzárja a pórusokat, nagyon kis mennyiségben szinte minden krémben megtalálható, nagyobb mennyiségben káros, zsíros hatást kelt, nem bőrbarát, nem szívódik be, ez a krém tele van vele) és glicerin (ami nagyon kis mennyiségben hidratál de nagyobb mennyiségben inkább kiszárít), a bőr ezalatt a krém alatt nem tud lélegezni, de ami a legnagyobb baj, hogy nincs benne hatóanyag!!! Olyan krém meg, hogy minden bőrtípusra nincs, vagyis egy hazugság, minden bőrtípusnak másra van szüksége. A hátoldalán nem a marketing szöveget kell elolvasni hanem az összetételt, már ha értenél hozzá. Azért mert Mariska néni állítja, hogy a tescos krém jó, még nem lesz az, mert szakmai szemmel nem az, mert nem egészséges a bőrnek az összetétele, hatása.
De nyugodtan kend be a saját seggedet a Nívea kézkrémmel! Remélem az arcodat is kened vele, gyönyörű lesz a bőröd. Engem nem zavar. De azért másnak ne tanácsold a kézkrémet a végbél nyílására, amikor vannak megfelelő kenőcsök rá. A válaszod egyértelműen rossz volt. De tovább nem vitatkozom ilyen baromságon.
"De nyugodtan kend be a saját seggedet a Nívea kézkrémmel!"
:D:D
annyira jó volt neked írogatni, mindig felhúztad magad, meg mindig olyanokat írtál h tök sokat röhögtem rajtuk :D
sajnos már nemtudok nagyon mit kitalálni amivel szintén fel tudlak húzni. nembaj, én azért jól elvoltam. gondolom te is:D
amúgy nem kenem az arcomat semmivel. nivea kézkrémmel sem.
egyedül a seggemre használtam mint ahogyan azt írtad :D
további szép pályafutást kívánok neked a kozmetika világában :D
75%-os...egy jó nagy tudatlan bunkó vagy....nem láttam, hogy a 85%-os túl ideges lett volna, pont, hogy Ő válaszolt megfelelő tudással a kérdésre, a lehető leghiggadtabban, míg te kötekedtél és nem tudta a gyomrod bevenni hogy marhaságot írogatsz.
Anyám kozmetikus, már közel 30 éve, megmutattam neki a kérdést, a kérdezőnek üzeni: Neogranormon és Sudocrem is jó rá, ha nem használ akkor orvos. A 75%-osnak: az ilyen sérülésekre a megfelelő kenőcsöt kell alkalmazni, nem egy bolti krémet ami egyértelműen egy rossz hatású, rossz összetétellel rendelkező gagyi krém, ami egyáltalán nem olcsó (ilyen Ft/liter áron nagyon jó professzionális /magasabb hatóanyag tartalmú, boltban nem kapható, amit a kozmetikusok is használnak/ krémeket is lehet venni, persze szakember segítségével), a legkevésbé sem alkalmas hám sérülések kezelésére.
Nekem nem szükséges válaszolnod az irritáló stílusodban, mert úgy is lesz@rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!