Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől görcsölhetek ennyire?

Mitől görcsölhetek ennyire?

Figyelt kérdés

a vérzésem első napján hatalmas görcseim voltak, vér pedig csak az első tíz percben távozott, azután szinte semmi.

Nem szokott ilyen lenni a vérzésem.

Szerintetek közrejátszhat ebben az, hogy az elmúlt napokban nagyon sokat kellett pisilnem?Állandóan vizelési ingerem volt, pedig nem kellett pisilnem. Azóta elmúlt, kb, három napig tartott.

Ill. most volt egy munkahelyi problémám is.

Szerintetek?

2010. dec. 2. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el urológushoz. Valószínűleg húgyhólyaggyulladásod van. Ha nem akarsz orvoshoz menni, ülj bele egy jó erősre főzött kamillateába, vagy hipermanganátos oldatba. / Gyógyszertárban kaphatsz/. Langyosan, vagy olyan melegen, amit elbírsz. Tőzegáfonya tea is jót tesz.
2010. dec. 2. 16:05
 2/3 tetris ***** válasza:
Nagy valószíűséggel rendesen felfáztál. Biztos, hogy orvos lesz a vége. Indulj rögvest!
2010. dec. 2. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
orvosokat nem szeretem, bunkó taplók. Viszont a gyógynövényeset kipróbáltam. Én még cickafarkot is ittam, mert tudom, h az is jó...remélem nem lesz több ilyen, eléggé megijesztett
2010. dec. 23. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!