Nagy a baj? 1-2 hete arra lettem figyelmes h odalent égető viszekető érzést tapasztaltam. Kenegettem canestennel (ez már jó párxmegtörtént) hüvelygombára.
Figyelt kérdés
1-2 hete arra lettem figyelmes h odalent égető viszekető érzést tapasztaltam.kenegettem canestennel(ez már jó párxmegtörtént)hüvelygombára. Most meg azt vettem észre h nagyon ég és nagyon viszket.Elővettem egy kis tükröt és megnéztem hát elég érdekes volt amit láttam...a baloldali szeméremajkam vagy 10xesére nőt és nagyon piros. Mi ez? mit kell ellene tenni?2009. jan. 16. 21:10
2/3 anonim válasza:
Szia!
Hát én is azt tudom mondani hogy doki,mert azt a gyógyszert vagy krémet amit kapni fogsz csak orvosi vényre adják.De nyugi vagy gyulladás,vagy gomba.Valószínű nem erre a gombára való a canesten,ezért nem használ.De magától nem múlik el!
3/3 anonim válasza:
Szia!én is ugyanigy vagyok voltan dokinál aki candibenne krémet és kupot irt fel.de nekem is csak a bal nagyajkam van bedagadva és kemény is:(
Ugyérzem vissza kell menem mer nemigazán használ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!