Vajon miért nyúlt a fenekembe a nőgyógyász, csinálták ezt másnak is már?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam eddig, ezt csak szűzeknél szokás. Legutóbb új dokinál voltam, egy nőcinél, magánrendelőben, és a normál hüvelyi vizsgálat után teljesen váratlanul a fenekemet is megnézte. Nem volt kellemetlen, csak lelkileg (megalázó). Őt kellett volna megkérdeznem persze, de szégyelltem :(2009. jan. 16. 19:43
1/7 anonim válasza:
Miért szégyellted? A hüvelyedbe belenyúlkálhat, azt nem szégyelled? Pedig az is intim terület...
Kérdezd csak meg, ha érdekel. Legközelebb is megkérdezheted.
2/7 A kérdező kommentje:
Az is fölöttébb gáz természetesen, de szinte már megszoktam. Vagyis az agyam kikapcsol, mintha ott se lennék. De ez valami új volt, azért.
2009. jan. 16. 20:03
3/7 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért. Nem vagyok már fiatal, voltam jó néhányszor nőgyógyásznál, de ilyen szerencsére nem fordult elő. Ellenben sebészeten már igen, és annak ellenére, hogy tudtam, hogy ott az fog történi, még így is nagyon megalázónak éreztem a helyzetet.
Esetleg még akkor fordulhat elő, ha szülés után vizsgálnak, mert a terhességtől gyakran alakul ki aranyér, azt esetleg leellenőrizhetik.
4/7 anonim válasza:
Engem műtöttek vakbél gyulladással, és amikor még nem volt biztos hogy vb.gyulladásom van,azelőtt megvizsgált a doki, többek között ezzel a módszerrel is..nagyon megalázó volt, egyrész mert a doki férfi volt, másrészt meg (mivel még fiatalabb voltam) anyukám is bent volt...pfff. tényleg megalázó...
5/7 anonim válasza:
Igen,a nogyogyasz csinal ilyen vizsgalatot is,hogy kitapintsa van e vmilyen elvaltozas a huvelyben,mert ott erzi a legjobban.Igaz hogy kellemetlen,de a bizonyossag szempontjabol orvosilag nagyon is szukseges,es ha nem mondott semmit sem,az csak jo mert akkor mindent rendben talalt nalad.
6/7 anonim válasza:
20:44 - mennyi idős voltál mikor ez történt?
7/7 anonim válasza:
21:31: ha te azt akarod megtudni, van-e vmi elváltozás a szádban, akkor a füledbe nyúlsz? :D végbélben esetleg az ott lévő elváltozásokat kereshetik + a méhet tapintják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!