Menstruációs görcseim vannak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elég erős, és nem érzem valami túl jól miatta, de egy óra múlva kezdődik az iskolám, szerintetek mit csináljak? Lehet enyhíteni vagy ne menjek be vagy mi legyen???2010. nov. 30. 09:19
1/8 anonim válasza:
Vegyél be gyógyszert( algoflex vagy nospa)
tegyél hasadra valami meleget
2/8 anonim válasza:
Cataflam, ha van (receptes sajnos), ha nincs, akkor valami más görcsoldó, cickafarktea, és meleg ruha a derekadra.
3/8 anonim válasza:
Állítólag tényleg a meleg a jó ilyesmire, nekem meg pont a hideg:) Én nospa-t+ algoflexet szoktam bevenni egyszerre, mert külön-külön nem hatnak. Amúgy nekem az is szokott segíteni, ha kicsit sétálgatok a lakásban.
4/8 anonim válasza:
2 cataflam, és mehetsz is. 20 perc múlva már nincs is semmi bajod. Nekem ez vált be már jó néhány éve.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Egy jó meleg zuhany is enyhítheti!
6/8 bogyika1 válasza:
Maszírozd meg a hasad. Nekem hat!
7/8 anonim válasza:
A cola,a gyógyszerek(cataflam, nospa, algoflex M), de talán amit elsőnek próbálj ki az a vastabletta
8/8 anonim válasza:
Vastabletta helyett egyél búzakorpát, szezámmagot,tojássárgát(de a fehérjét ne), rókagombát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!