Első menstruáció. Hogy élted meg?
sok olyan kérdést látok h ' milyen volt mikor elvesztetted a szüzességed?' ' milyen volt az első csókod?' stb.
viszont szerintem egy lány számára az első menstruáció is elég fontos.
Kíváncsi lennék h ki hány évesen, és hogy éltem meg? hogy mondtad el anyukádnak .... stb.
és mennyi ideig használtál betétet, mikor kezdted el a tampont?( ha már azt használsz)
szal ilyesmi érdekelne:)
:DÉn 13 voltam, s iszonyúan megdöbbentem! Nem mertem elmondani a barátnőimnek,erre az egyik lefeküdt a földre s sírni kezdett,mert biztos azért nem mondom el,mert már nem akarom,hogy a barinőm legyen:D
Anyu szörnyen büszke volt rám!!!
12 voltam, hatodikban az első tanítási nap reggelén jött meg.
Annyit mondtam anyunak, hogy "Valami barna izé van a bugyimban!"
Tudtam, hogy mi az, beszélgettünk már róla, arról is, hogy az első leggyakrabban barna. Nem ijedtem meg, de valahogy csak erre a mondatra állt rá a szám az adott pillanatban.
Kaptam betétet és mentem is be a suliba.
15 körül voltam már akkor. Örültem neki, mert már kezdtem aggódni, hogy baj van. (Az már más kérdés, hogy van is..)
Szimplán mondtam anyunak, hogy végre megjött. Az elején betétet használtam, most már inkább tampont.
14 voltam:P
abszolut nem lepett meg, már vártam is, hogy mikor jön:P...simán közöltem anyummal, aki rá egy hérte egy családi összeröffenésen nagy hangosan kijelentette, hogy mi a helyzet:D..eléggé idiótán érztem magam:P...
apu nagyon büszuke volt, percekig ölelgetett, pedig nem szokása:D
én már nagyon vártam, mer kb már mindenkinek megjött már, és nyár első napján meg is jött. boldog voltam, örültem, h nem is fáj,nem mondtam el anyámnak, nem az ő dolga, úgyis azonnal továbbadná mindenkinek, és még fel sem világosított, szal gondoltam, majd vhogy megtudja, nem fogom én elmondani neki..
aztán persze a többi már tökre fájt, és nagyon utáltam...
azonnal beállt, néha pár nappal korábban jön meg, de ennyi
Sziasztok én 11 éves vagyok.
Nekem ilyen élményem még nincsen sajnos.
De már nekem is van fehér folyásom 2-3 napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!