Szerintetek most mit csináljak? Vegyek Canesten Combit vagy várjak az időpontig? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Csütörtökön külföldön voltam és darabos furcsa folyásom volt. Aztán nőgyógyásztól kértem időpontot, de csak december 10.-ére kaptam :S Itt nálunk két nőgyógyász van, az egyik dec. 1-ig szabin van...
Kérdés: vegyek magamtól és próbáljam meg? Vagy menjek el ahoz aki december 1-től rendel és tőle is kérjek időpontot...hátha közelebbit kaphatok? VAgy mit csináljak ? :S
Hüvelygombára gyanakszom, de szombaton volt ilyen fura pecsétes vérzésem ami azóta megszűnt. Amúgy kb. 4-5 nap múlva megjön :S "Jól" jött ki minden
2010. nov. 28. 23:58
1/2 anonim válasza:
Hüvelygyulladás gombával, ez olyan mint az étlapon.A pici vérzésed a gyulladástól volt. A darabos fehér folyás gomba jele. Basszus! Mindkét időpont vacak.Próbáld ki a Canesten combit.de jelentkezzél be az elsején rendelő dokinál. Jobbulást.Ja és egyél élőflórás joghurtot napi két kupával.Sokat segít a hüvely ph értékének helyrehozásában.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Sajnos megjött korábban :S Tudtommal így meg canesten combit nem lehet használni.
2010. nov. 29. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!