Hány éves korban kell elöször nőgyógyászhoz menni?
És még arra lennék kiványcsi h mit csinál? Léccí részletesen írjátok le : hogy fáj-e meg hogy kínos
és kihez jobb menni pasihoz vagy nőhöz?
Pontos korhatárhoz nincs kötve. Akkor kell elmenni ha már nemi életet élsz. előtte ha valami panaszod van pl fehér folyás ,viszketés, mert az hüvelygombára utal és azt kezelni kell.
Mit csinál? először is beszélget veled, hogy miért jöttél, mit szeretnél. Aztán maga a vizsgálat akkor nem lesz kellemetlen ha nyugodt vagy nem izgulsz és eltudsz lazulni.
Szia!
Szerintem érdemes elmenni, ha megjön.. Vagyis utána az első szűrő vizsgálatot megcsinálni! VAnnak helyek ahol kapsz egy ruhát amibe bele kell bújni, van ahol, csak alulról félmesztelenre kell vetkőznöd, én mindig viszek magammal egy jó hosszú pólót, így nem olyan kellemetlen félmesztelen végig sétálni a vizsgálón. A szűrővizsgálat, nem fáj. Felfekszel a székre olyat már biztosan láttál ha máshol nem akkor tévében. Felhelyez egy fém cső szerűséget, de nem fáj nyugi. És azon keresztül tudja a kenetet levenni. Ez sem fáj. Nem kell kellemetlenül érezned magad, hiszen ők nap mint nap ezt csinálják, és ezért vannak ott. Ha túl leszel rajta meglátod, hogy nem is olyans szörnyű. Ha gondolod vigyél magaddal valakit, anyudat, barátnőt , stb...
Szia!
Csak kiegészíteném a korábbi válaszokat:
Akármennyire próbálsz ellazulni, feszélyezni fog a helyzet, hozzáteszem, tök jogosan. Én anno ezt úgy oldottam meg, hogy elképzeltem a dokit kinyúlt pizsiben, csipász szemmel, kócos hajjal, mókás mamuszban :) Nekem bejött!
Az, hogy pasi vagy nő a nőgyógyász, majd rájössz, hogy neked mi a jó: én nagyon-nagyon erősen görcsöltem világ életemben, amikor egyszer véletlenül egy nőhöz mentem (az akkori dokim elment vidékre praktizálni), kérdeztem, hogy mit szedjek, mert az ismert görcsoldókat kihányom. Kiröhögött, hogy az nem fájhat annyira és majd megtudom, hogy mi a fájdalom, amikor majd szülök. Hát köszönöm, erre egy 16-17 éves lánynak nincs szüksége. Azóta eltelt sok-sok év, én csak pasihoz (most már csak egyhez) járok. Amit tanácsolhatok az az, hogy ha nem szimpatikus a doki, vagy úgy érzed, hogy nem volt körültekintő, akkor ne ragadj le nála. De ez kikerülhető ha az anyukád dokijához mész: biztos, hogy anyud nem járna hozzá, ha nem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!