Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fáj a hasam mit tehetnék?

Nagyon fáj a hasam mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mikor megjön az első 3 napban alig tudok lábra állni és szédülök meg hányingerem van... az elején mikor elsőnek megjött nem fájt egyáltalán meg is lepődtem hogy nem fájt..most meg alig bírom ki..normális ez? Már mindent kipróbáltam..a meleg vizes fürdőtől kezdve mindenféle gyógyszeren keresztül..iskolában is alig tudok odafigyelni..az algoflex-m segített valamennyit..tudtok valami jó praktikát? 14/L
2010. nov. 27. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

Ez az élet rendje több tabit vegyél be.

18/F

2010. nov. 27. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Pont a melegvizes fürdő nem kéne, mert alhasi vérbőséget okoz, amitől jobban vérzel és jobban görcsölsz...
2010. nov. 27. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Pedig nekem be szokott valni a melegviz, mondjuk en nem fürdözök, hanem egy asvanyvizes palackba engedek melevizet, es a hasamra teszem.Nekem is nagyon eröss görcseim szoktak lenni egyebkent, es nekem is az algoflex jo. Ki kell birni, ez sajnos ilyen.
2010. nov. 27. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is rettenetes szokott fájni és nekem is csak az algoflex m segít, de az is általában ha már kettőt beveszek. És olyankor le kell feküdjek min. egy órára és már néha sírni tudnék annyira fáj:S szóval átérzem..

Vannak amúgy erősebb gyógyszerek, amit nőgyógyász írhat fel.

Egyébként én kamilla teát szoktam inni vagy körömvirág teát, melegen öltözök, próbálok előtte lévő pár nap nem nehéz kajákat enni és nem fűszereseket. Egyszer azt hallottam, hogy bizonyos vitaminok is nagyon jók ilyenkor ( kálcium, magnézium, b vitamin ). Vannak bizonyos tornagyakorlatok is, amelyek segíthetnek.

2010. nov. 27. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, sőt általában annyira fájt, hogy rendesen hányingerem lett! A lényeg, hogy sajnos addig nem változott, amíg a doki fel nem írt hormon-tablettát. Azóta észre se veszem, hogy megjött... Persze ez számodra még nem ajánlott, úgyhogy próbáld kibírni még kb. 4 évig. Addig semmit se tehetsz.
2010. nov. 27. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:

első: na igen egy fiú könnyen mondja, de legalább akkora baromságot ne mondj már, hogy több tabletta.. készüljön ki a gyomra, vagy mi? :S

nekem az algoflex-m használt, nem tudom.. te meg várod, hogy fájjon és úgy veszed be? mert nekem úgy nem hatott.

Tudtam mikor jön meg, általában reggel, és mikor fel keltem ettem gyorsan pár falatot, és be is vettem, még mielőtt el kezdett volna fájni! Úgy jó volt:)

viszont, mióta szedem a fogamzásgátlót, teljesen meg szűnt a fájdalom hála az égnek:) de te ahhoz még fiatal vagy:)

22L

2010. nov. 27. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
én már akkor beveszem a gyógyszert amikor még nem is fáj...így nagyon jól megelőzöm:)
2010. nov. 27. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Még a No-Spa-t próbáljátok ki, nekem csak az vált be, most már hogy fogamzásgátlót szeded 2 éve, így szerencsére nem fáj. De addig nekem is volt olyan, hogy inkább bevettem jó erős gyógyszert és aludtam, csak hogy ne érezzem a fájdalmat. Szédültem, hányingerem volt nekem is. De a No-Spa jó volt rá nagyon.
2010. nov. 28. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!