Görcsöl a hasam mit tehetnék ellene?
Meleg vizes palack? Vagy törülköző? :)
Nem vált be ? :/
pár perc alatt nem fog elmúlni. nem tudom, mennyi volt a tusolás, de ilyenkor folyamatosan ott a méhednél kéne a zuhanyt tartani. nálam mondjuk ez beszokott jönni, de csak ha már nem fetrengek a fájdalomtól.
én az ilyen tornagyakorlatokat, meg tornázást nem szoktam ajánlani senkinek, mert pl. nálam még erősödnek is olyankor a görcsök.
szerintem vegyél be 1 advilt, az elvileg még hamarabb is hat, és jó ugyanúgy görcsökre is. egyik barátnőm azt szedi ilyenkor, és ő is elég görcsölős. esetleg igyál egy jó meleg teát, mert az melegít kicsit belülről.
Én ha itthon vagyok és nagyon görcsölök ezt csinálom:
Fogok egy kis törölözőt melegvíz alá teszem.Kicsavarom anniyra,hogy a melegséget még érezzem.Viszek be a szobába ásványvizet,hogy sokat igyak.Lefekszek az ágyra,felhúzom a pólómat és a hasamra teszem a törölközőt,majd betakarózok.Ha már kicsit jobb leveszem a törölközőt és megpróbálok aludni egyet.Nekem ilyenkor az alvás mindig segít:)
Ha utána is görcsölök akkor jön a nospa+algopyryn.
Ha suliba vagyok éppen,akkor egyből gyógyszer,különben egész nap rosszul lennék,szédelegnék...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!