Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen élményeitek vannak az...

Milyen élményeitek vannak az első nőgyógyászati vizsgálatotokról?

Figyelt kérdés
Holnap megyek, kicsit félek.
2010. nov. 23. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%
utolsó előttinek...bocsi
2010. nov. 23. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

Hála Istennek én olyan helyre járok, ahol nem kell külön öltözőbe menni, szonyát meg végképp nem kell húzkodni a viszgálatnál.

Van a rendelő része, ott leültet, elmondom a panaszomat, ha kell vizsgálni, akkor van egy elfüggönyözött rész, ott egy székre leteszem a ruháim és bejön, megvizsgál.

Tök korrekt az egész.

Amikor ultrahangra kell bemennem a másik szobába, akkor megyek csak alul semmiben, én erre a célra hosszított pólót, tunikát használok.

Kérdésre a válasz: nem túl kellemes, de túl kell rajta esni.

:)

2010. nov. 23. 23:37
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Az a baj, hogy ok nélkül attól féltek, hogy a doki a puncitokra kíváncsi! Ő csak segíteni akar. Ez hozzá tartozik a szakmájához, nem élvezetből nyúlkál a punciban. Neki ez semmit nem jelent!
2010. nov. 24. 07:21
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

hát nekem semmi negatív élményem nemvolt, a vizsgálat sem volt kellemetlen, a "legrosszabb" azvolt az egészben h hidegvolt azaz eszköz amivel vizsgált...ezlegyen a legnagyobb problémám...

én télleg semmi negatívat nemtudok neked mondani, nem fájt semelyik része sem, és szégyenérzetet sem éreztem, minden tök természetesen ment.

2010. nov. 24. 09:59
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

tegnap 23:34 vagyok

Persze, hogy nem azt nézi, de ha elmész háziorvoshoz, és tudod h meghallgatja a hátad, oda sem mész borostás hónaljjal, legalábbis én nem, nem az a baj, ha vki abszolút nem borotválkozik, tegye, de aki igen az legyen annyira igényes, hogy ha elmegy az orvoshoz ne csak fürödjön, de kapja is le azt a borostát. Szerintem!

Nyugodtan lepontozhattok továbbra is nem különösebben érdekel.

2010. nov. 24. 13:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem semmi negativ. úgy fogtam fel és fogom is a mai napig a nőgyógyászati vizsglatokat,mint mikor a háziorvos megnézi a mandulámat.

Amúgy ha egy hosszabb fölsőben mész,akkor elkerülhető hogy pucér alvázzal kelljen a vizsgálóágyig sétálnod. Bár én ebből sem csinálok nagy problémát,max az asszisztensnő látná a meztelen seggem ha rövid pólóban mennék:D Neki is van,nemhiszem hogy érdekli:DDD

2010. nov. 24. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
teljesen felesleges simára borotvált nemiszervekkel nőgyógyászhoz menni, a legtöbb nőgyógyász úgyis ellenzi a teljes szőrtelenítést...én aztmondom h otthon a párodnak szedd le, amennyire jónak látod, de az orvoshoz teljesen felesleges "teljes harci díszbe" odaállítani
2010. nov. 24. 16:30
 18/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, megvolt, aminek meg kellett történni,e mit ne mondjak, nem volt kellemes, de hát ki kellett bírni.

És még egyszer köszi

2010. nov. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!