Milyen élményeitek vannak az első nőgyógyászati vizsgálatotokról?
Hála Istennek én olyan helyre járok, ahol nem kell külön öltözőbe menni, szonyát meg végképp nem kell húzkodni a viszgálatnál.
Van a rendelő része, ott leültet, elmondom a panaszomat, ha kell vizsgálni, akkor van egy elfüggönyözött rész, ott egy székre leteszem a ruháim és bejön, megvizsgál.
Tök korrekt az egész.
Amikor ultrahangra kell bemennem a másik szobába, akkor megyek csak alul semmiben, én erre a célra hosszított pólót, tunikát használok.
Kérdésre a válasz: nem túl kellemes, de túl kell rajta esni.
:)
hát nekem semmi negatív élményem nemvolt, a vizsgálat sem volt kellemetlen, a "legrosszabb" azvolt az egészben h hidegvolt azaz eszköz amivel vizsgált...ezlegyen a legnagyobb problémám...
én télleg semmi negatívat nemtudok neked mondani, nem fájt semelyik része sem, és szégyenérzetet sem éreztem, minden tök természetesen ment.
tegnap 23:34 vagyok
Persze, hogy nem azt nézi, de ha elmész háziorvoshoz, és tudod h meghallgatja a hátad, oda sem mész borostás hónaljjal, legalábbis én nem, nem az a baj, ha vki abszolút nem borotválkozik, tegye, de aki igen az legyen annyira igényes, hogy ha elmegy az orvoshoz ne csak fürödjön, de kapja is le azt a borostát. Szerintem!
Nyugodtan lepontozhattok továbbra is nem különösebben érdekel.
Nekem semmi negativ. úgy fogtam fel és fogom is a mai napig a nőgyógyászati vizsglatokat,mint mikor a háziorvos megnézi a mandulámat.
Amúgy ha egy hosszabb fölsőben mész,akkor elkerülhető hogy pucér alvázzal kelljen a vizsgálóágyig sétálnod. Bár én ebből sem csinálok nagy problémát,max az asszisztensnő látná a meztelen seggem ha rövid pólóban mennék:D Neki is van,nemhiszem hogy érdekli:DDD
köszi a válaszokat, megvolt, aminek meg kellett történni,e mit ne mondjak, nem volt kellemes, de hát ki kellett bírni.
És még egyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!