Gynoflor 6 db-os hüvelytabletta elhasználása után mennyi idővel lehet szeretkezni?
Én azt mondanám:
1.Amikor a nőgyógyász megállapítja,hogy meggyógyultál...
2.Amikor már a párod is tünetmentes, különben könnyen visszafertőzhet...
3..Amikor már nem fáj... Amíg fennáll a fertőzés, ugyanis iszonyú fájdalmas lesz a dolog...
Nekem kb. 2 hétbe telt a teljes gyógyulás a Canesten-kezelés befejezésétől számítva.
Üdv:25/L
én ma kezdtem el a gynofloros kúrát előtte 7 napig boraxoznom kellett.
szerintema tabletta elhasználása után menj el dokihoz és vizsgáltasd meg magad hogy ,már meggyógyultál.
1. válaszoló.neked akkor hatott a tabletta?
szerinted az normális hogy a 7. boraxos napon is jött egy kis fehéres átlátszó folyásom?? félek hogy nem mulasztotta el .doki jaavsolta ezt az egész kúrát.
mi egy hónapja nem vagyunk együtt,szinte már a kapcsolat rovására megy:((
még két hét utána???? hmm de hosszú....olyan szar érzés:((((
remélem a tabi segíteni fog akkor nekem is,remélem nincs candidám vagy hasonló mert csak annyit mondott a doki hogy gomba meg ő nem tudja hogy ez candida vagy sem.:P
jah és nekem úgy lesz hogy tabi után meg fog jönni,...
ne egyél édességet ,hanem inkább fogyassz minél több natúr joghurt én most ezt csinálom hogy a beleket is regenerálja.rossz mert nem lehet tudni hogy mitől fertőződől újra,
párod is legyen kezelve pl canesten kenőccsel.
szerintem az már nem olyan.akkor ne egyél joghurtot megértem
hány nap kell még neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!