Hol találom a klinikát Debrecenben? (nem vagyok idevalósi)
hát az egyetem mellett ha tudod hol van az egyetem
ha villamossal mész akkor bemondják hogy klinikák és ott leszállsz szemben lesz veled.
Ha vonattal érkezel Debrecenben,akkor közvetlenül Nagyállomás épülete előtt szállj fel a villamosra,és az megáll a Klinikánál, majdnem pont a kapu előtt.A villamoson a hangosbemondó jó esetben be fogja mondani hogy a "Klinikák megállóhely következik".Ha nem mondaná, akkor ha meglátod a Csónakázó tavat, az utána következő megállóban szállj le.Így jutsz el legegyszerűbben oda.
Ha busszal érkezel Debrecenbe a Helyközi buszállomásra, akkor vagy szállj föl a 10-es vagy 10Y-os buszra (a megálló a buszállomás melletti Szepességi utca sarkán van),az elvisz a Klinikáig, vagy sétálj el a Piac utcára a villamoshoz.
Ha busszal érkezel a Doberdó utcai végállomásra, akkor ott szintén vagy a 10-es vagy 10Y-s buszra szállj fel, vagy a 26-os vagy 26y-s buszra, mind megáll a Klinika előtt.
Ezek a legegyszerűbb megközelítési módok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!