Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire általános hogy egy...

Mennyire általános hogy egy lánynak bajusza van és az állán is szőrös?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 19:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
21%

70 éves kislányoknál már általános!!!!!!!!

De lehet ,hogy titkon fiú XD XD :)

2010. nov. 22. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:

A bajusz még normálisnak mondható, az minden lánynak van, legalábbis a 95%-uknak igen.

Nem tudom mennyire szőrös az állad, mert ha csak 1-2 sötétebb pihe van, akkor az is normálisnak mondható, viszont ha erősebb szálak vannak akkor érdemes lenne vele orvoshoz fordulnod, mert hormonális probléma állhat a hátterében ami nagyon könnyen orvosolható.

Ha tényleg csak pihékről van szó, akkor pedig ki lehet szőkíttetni és akkor nem látszik semmi.

2010. nov. 22. 19:31
 3/12 anonim válasza:
33%

szerintem egy nőnek nem való..

számmra taszító dolog és sose viselném el magamon

18L

2010. nov. 22. 19:34
 4/12 A kérdező kommentje:
genetikai probléma,nem hormonális
2010. nov. 22. 19:35
 5/12 A kérdező kommentje:
persze,hogy ronda,csak érdekelne hogy másnak is van-e hasonló gondja
2010. nov. 22. 19:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy genetikai még lehet hormonális. Hormonális betegségek is öröklődnek. Max a család többi tagja nem vizsgáltatta ki magát.

Szerintem megérne egy kivizsgálást.

2010. nov. 22. 19:39
 7/12 A kérdező kommentje:
igen igazad van,van némi hormonzavarom az tuti,bár egyéb gond erre nem utal,a nőgyógyász szerint azért van,mert mediterrán tipusú vagyok
2010. nov. 22. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

akkor most írok neked pár rossz hírt.

lehet rád nem vonatkozik, de nekem sajnos ez lett belőle. a nőgyógyászok ezt nem veszik komolyan. nekem is hormonális probléma volt, persze nem kezelték. Én is beletörődtem majd hirtelen egyre több és több lett, mára már rengeteg szinte férfias:( szörnyű és nagyon szégyelem. EL KELL MENNI ENDOKRONOLÓGIÁRA! A saját érdekedbe hidd el csak egy vérvétel, de menj biztosra. Kérlek, ne járj úgy mint én!

2010. nov. 22. 20:33
 9/12 A kérdező kommentje:
egyébként felhivtam az endrikrinológiát anno ,hogy ezzel a gondal mehetek e hozzájuk nagyon kedves volt a hölgy ,de szerinte ezen nem lehet segiteni ha alkati a dolog..hormont meg ugyse szednék
2010. nov. 23. 08:20
 10/12 anonim ***** válasza:

" a nőgyógyászok ezt nem veszik komolyan"

Persze, mivel nem az ő szakterülete... Azért mert lány vagy, nem kell minden problémával nőgyógyászhoz menni. Mint egyszer egy kérdés amikor a lány a pattanásaival akart nőgyógyászhoz menni... naná, hogy nem érdekli.

2010. nov. 23. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!