Mennyire általános hogy egy lánynak bajusza van és az állán is szőrös?
70 éves kislányoknál már általános!!!!!!!!
De lehet ,hogy titkon fiú XD XD :)
A bajusz még normálisnak mondható, az minden lánynak van, legalábbis a 95%-uknak igen.
Nem tudom mennyire szőrös az állad, mert ha csak 1-2 sötétebb pihe van, akkor az is normálisnak mondható, viszont ha erősebb szálak vannak akkor érdemes lenne vele orvoshoz fordulnod, mert hormonális probléma állhat a hátterében ami nagyon könnyen orvosolható.
Ha tényleg csak pihékről van szó, akkor pedig ki lehet szőkíttetni és akkor nem látszik semmi.
szerintem egy nőnek nem való..
számmra taszító dolog és sose viselném el magamon
18L
Attól még, hogy genetikai még lehet hormonális. Hormonális betegségek is öröklődnek. Max a család többi tagja nem vizsgáltatta ki magát.
Szerintem megérne egy kivizsgálást.
akkor most írok neked pár rossz hírt.
lehet rád nem vonatkozik, de nekem sajnos ez lett belőle. a nőgyógyászok ezt nem veszik komolyan. nekem is hormonális probléma volt, persze nem kezelték. Én is beletörődtem majd hirtelen egyre több és több lett, mára már rengeteg szinte férfias:( szörnyű és nagyon szégyelem. EL KELL MENNI ENDOKRONOLÓGIÁRA! A saját érdekedbe hidd el csak egy vérvétel, de menj biztosra. Kérlek, ne járj úgy mint én!
" a nőgyógyászok ezt nem veszik komolyan"
Persze, mivel nem az ő szakterülete... Azért mert lány vagy, nem kell minden problémával nőgyógyászhoz menni. Mint egyszer egy kérdés amikor a lány a pattanásaival akart nőgyógyászhoz menni... naná, hogy nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!