Mit tegyek, ha másfél éve kimaradt a menstruációm fogyókúra miatt? 15 éves vagyok
Tudom,hogy hülye voltam,de mégis mire számítsak?Szedem már az E vitamint hátha az segít,de nemsokára nőgyógyászhoz is el kell majd mennem.
A doki milyen gyógyszert ír majd fel?Hormontablettákat?Az ilyenektől nagyon félek,hisz a keservesen leadott kilókat visszahíznám.Jól gondolom,hogy ezektől híznék? (Tudom,hogy később egy kisbaba és egy egészséges élet,ennél többet ér,de a kérdésre válaszoljatok.)
És amióta szedem az E-vitamint mintha néha-néha fájna,nyilalna a jobb petefészkem.Ez jó jel lehet?(Régen mielőtt először megjött,akkor is ilyen érzésem volt)
Segítsetek!!köszönöm előre is...
nem vagyok orvos,tehat a kerdesre pontosan valaszolni nem tudok,de talan hamarabb kellett volna gondolkodnod,hiszen fejlődő korban vagy tehát nem ajánlott a fogyúkóra!célszerűbb lett volna ha egészségesen táplálkozol és mozogsz rendszeresen!De ha te a fogyókúrához,akkor előbb ki kellett volna kérned az orvosod véleményét.
MIELŐTT AZT GONDOLOD,NEM NEM AKARLAK KIOKTATNI,AZÉRT ÍRTAM LE,HOGY TUDD ÉS HA GYEREKED LESZ AKKOR Ő NE ESSEN EBBE A HIBÁBA!
igen,feltétlenül menj el orvoshoz!addig viszont,szerintem jó lenne ha abba hagynád a fogyókúrát,ha nem akaros visszahízni a sulyodat,akkor táplálkozz a lehető legegészségesebben.ha nem tudod hogyan állítsd össze az étrendedet,menj el nyugodtan a házi orvosodhoz,ő biztosan tud neked segíteni!
(14éves vagyok,és nekem is volt olyan időszakom amikor mindenáron fogyózni akartam,de anyu nem engedte és most hálás vagyok neki érte!)
/manocska95/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!