Betartjátok, hogy mensi alatt nem szabad fürdeni?
Én alapvetően nagyon ritkán fürdök.Persze néha nagyon jól esik elmerülni egy kád meleg vízben, főleg télen, amikor hazaérek délután/este.De mondom, fürödni átlagba két-háromhavonta szoktam.
Tehát menstruáció alatt is zuhanyozni szoktam.Strandra pedig végképp nem megyek ilyenkor.
Simán kibírom azt az 5-6 napot strand és otthoni fürdés nélkül.Bár otthon, kitakarított kádban,tiszta,szappanmentes vízben fürödni rövid ideig tamponnal nem lehet annyira veszélyes.
De nekem fontosabb az egészségem,mint az, hogy fürödjek:)
15/L
Én 9 éve menstruálok, soha nem zuhanyzom. Még nem volt belőle semmi gondom.
Lehet, hogy valaki undortíónak tartja, de akkor is jól esik. Nem tudom, szerintem nem undorító, a saját vérem, mellesleg nem is szokott durva lenni. Utána persze leengegedem a vizet, átszappanozom magam és lemosom, szóval nem véresen jövök ki.
Én még nem is hallottam erről a szabályról... de nem lehet belőle gondom, mert mindig zuhanyozok. Egyébként sztem is ki lehet bírni néhány napot lubickolás nélkül, bár ugye én ne papoljak ha nem is szeretek ázni a kádban. :-)
Annál rosszabb meg nem lehet hogy tengerparton nyaralsz, megjön és kénytelen vagy a parti öltözőfülkében tampont cserélni mert sehol egy WC a közelben. (kajáldába meg nem engedtek be mert nem rendeltem semmit mert nem volt nálam pénz) De ezután nem lett semmi bajom szerencsére, bár azért nem szívesen ismételném meg! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!