Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betartjátok, hogy mensi alatt...

Betartjátok, hogy mensi alatt nem szabad fürdeni?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy nyitva a méhszáj, nagyobb a fertőzésveszély stb, de ilyenkor tényleg senki nem fürdik (csak zuhanyzik)?
2010. nov. 21. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én már próbáltam, de a meleg víztől elkezdett elég durván dőlni a vér ( tampont volt bent, de éreztem, és ugye láttam is utána.. ) Azóta se erőltetem :) De az esetek 98%ában úgyis zuhanyzok.
2010. nov. 21. 16:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Nem értem miért olyan nagy probléma az, ha legalább az első 3napban (amikor erősebb) kihagyod, hogy nem fürdesz. Ennyire kicsi az akaraterőd? 3 napot kilehet bírni..
2010. nov. 21. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mozgássérült vagyok, nem tudok állni, szóval én ilyenkor is csak fürödni tudok. Utálom nagyon mert tiszta véres olyankor a víz, de nem lett még tőle semmi bajom.
2010. nov. 21. 16:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Én alapvetően nagyon ritkán fürdök.Persze néha nagyon jól esik elmerülni egy kád meleg vízben, főleg télen, amikor hazaérek délután/este.De mondom, fürödni átlagba két-háromhavonta szoktam.

Tehát menstruáció alatt is zuhanyozni szoktam.Strandra pedig végképp nem megyek ilyenkor.

Simán kibírom azt az 5-6 napot strand és otthoni fürdés nélkül.Bár otthon, kitakarított kádban,tiszta,szappanmentes vízben fürödni rövid ideig tamponnal nem lehet annyira veszélyes.

De nekem fontosabb az egészségem,mint az, hogy fürödjek:)

15/L

2010. nov. 21. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:
És te betartod?
2010. nov. 21. 21:26
 16/20 anonim ***** válasza:
12 éves korom óta mindig kádban fürdök.Kifejezetten jó ha alaposan lemoshatom olyankor magamról a vért nem csak úgy nagyjából a zuhannyal.még soha nem lett véres a víz nem zubog kifelé belőlem.
2010. nov. 21. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 9 éve menstruálok, soha nem zuhanyzom. Még nem volt belőle semmi gondom.

Lehet, hogy valaki undortíónak tartja, de akkor is jól esik. Nem tudom, szerintem nem undorító, a saját vérem, mellesleg nem is szokott durva lenni. Utána persze leengegedem a vizet, átszappanozom magam és lemosom, szóval nem véresen jövök ki.

2010. nov. 21. 23:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Én még nem is hallottam erről a szabályról... de nem lehet belőle gondom, mert mindig zuhanyozok. Egyébként sztem is ki lehet bírni néhány napot lubickolás nélkül, bár ugye én ne papoljak ha nem is szeretek ázni a kádban. :-)

Annál rosszabb meg nem lehet hogy tengerparton nyaralsz, megjön és kénytelen vagy a parti öltözőfülkében tampont cserélni mert sehol egy WC a közelben. (kajáldába meg nem engedtek be mert nem rendeltem semmit mert nem volt nálam pénz) De ezután nem lett semmi bajom szerencsére, bár azért nem szívesen ismételném meg! XD

2010. nov. 23. 09:18
 19/20 anonim ***** válasza:
16:26 Hát te se véded a bolygót! Tudod mekkora pazarlás minden nap egy kéd vízet engedni? Számold ki!
2010. dec. 19. 10:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Védd a bolygót azonnal kapcsold ki a gépet.Pazarolod az elektromosságot.
2010. dec. 19. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!