Betartom, amúgy sem szoktam olyan sűrűn, általában csak tusolok, ezt a hetet kibírom simán.Amúgy ha a vége felé vagy akkor már jobban lehet, de az első 3napban semmiféleképpen se.
2010. nov. 21. 16:16
2/20 anonim válasza:
Én olyankor kívánkozok mindig egy vízzel teli kádba :-)
Egyébként el vagyok a zuhanyzással. Eddig még semmi bajom nem történt.
2010. nov. 21. 16:17
3/20 A kérdező kommentje:
Tényleg, ha esetleg valaki fürdött, és lett baja, az megírhatná :)
2010. nov. 21. 16:18
4/20 anonim válasza:
Hello
Én 20 éves vagyok, 12 éves korom óta menstruálok, és soha nem szoktam zuhanyozni (se mensikor, se máskor), és soha nem volt még semmilyen nőgyógy-i betegségem. Meg amúgy nem is tudtam erről a "szabályról", dehát ezek után nem is igen érdekel :D
2010. nov. 21. 16:26
5/20 anonim válasza:
hét én eddig még mindig fürdötem. nem is tudtam, hogy nem lehet. De semmi bajom.
14/L
2010. nov. 21. 16:27
6/20 anonim válasza:
Én elösször gyorsan lezuhanyoztam (ott lenn) aztán gyorsan engedtem a fürdőt, mert már nagyon akartam. Nem lett semmi bajom, sőt utána még jobban is éreztem magam. Persze a mensi alatt ezt nem lehet mindennap, de egyszer jólesett.
2010. nov. 21. 16:28
7/20 anonim válasza:
Be, mert szerintem undorító olyan vízben fürdeni amibe belefolyik a vér.. :S de nem csak menzeszkor nem fürdök, általában soha. A zuhanyzás sokkal higiénikusabb, ha fürödni akarok akkor is alaposan lezuhanyzok előtte.
2010. nov. 21. 16:29
8/20 Doruss válasza:
Nagyobb a veszélye a fertőzésnek, de nem tiszta fürdővízben. SZerintem nem lesz semmi baj.
2010. nov. 21. 16:29
9/20 anonim válasza:
Az undorkodó 16.29-est szeretném megnyugtatni, hogy nem vérfürdőt veszek, tampont használok olyankor.
2010. nov. 21. 16:36
10/20 anonim válasza:
Szerintem tiszta vízben semmi gond nem lehet, 12 éve menstruálok, de én fürödni szoktam, főleg zaért mert ilyenkor görcsöl a hasam és a meleg víz jót tesz neki és nemis fáj annyira.
Amúgy itt kitérnék arra, ha pl valaki strandra megy olyankor amikor megvan, hiába ott a tampon, az átnedvesedik és tele bacikkal, na az az ami szerintem már veszéjes, mégis rengeteg nő ilyenkor is megy strandra, szóval egy tiszta vizes fürdéstől nem kell félni, szerintem nem lehet gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!