Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betartjátok, hogy mensi alatt...

Betartjátok, hogy mensi alatt nem szabad fürdeni?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy nyitva a méhszáj, nagyobb a fertőzésveszély stb, de ilyenkor tényleg senki nem fürdik (csak zuhanyzik)?
2010. nov. 21. 16:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Betartom, amúgy sem szoktam olyan sűrűn, általában csak tusolok, ezt a hetet kibírom simán.Amúgy ha a vége felé vagy akkor már jobban lehet, de az első 3napban semmiféleképpen se.
2010. nov. 21. 16:16
 2/20 anonim ***** válasza:
74%

Én olyankor kívánkozok mindig egy vízzel teli kádba :-)

Egyébként el vagyok a zuhanyzással. Eddig még semmi bajom nem történt.

2010. nov. 21. 16:17
 3/20 A kérdező kommentje:
Tényleg, ha esetleg valaki fürdött, és lett baja, az megírhatná :)
2010. nov. 21. 16:18
 4/20 anonim ***** válasza:
41%

Hello

Én 20 éves vagyok, 12 éves korom óta menstruálok, és soha nem szoktam zuhanyozni (se mensikor, se máskor), és soha nem volt még semmilyen nőgyógy-i betegségem. Meg amúgy nem is tudtam erről a "szabályról", dehát ezek után nem is igen érdekel :D

2010. nov. 21. 16:26
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

hét én eddig még mindig fürdötem. nem is tudtam, hogy nem lehet. De semmi bajom.

14/L

2010. nov. 21. 16:27
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Én elösször gyorsan lezuhanyoztam (ott lenn) aztán gyorsan engedtem a fürdőt, mert már nagyon akartam. Nem lett semmi bajom, sőt utána még jobban is éreztem magam. Persze a mensi alatt ezt nem lehet mindennap, de egyszer jólesett.
2010. nov. 21. 16:28
 7/20 anonim ***** válasza:
67%
Be, mert szerintem undorító olyan vízben fürdeni amibe belefolyik a vér.. :S de nem csak menzeszkor nem fürdök, általában soha. A zuhanyzás sokkal higiénikusabb, ha fürödni akarok akkor is alaposan lezuhanyzok előtte.
2010. nov. 21. 16:29
 8/20 Doruss ***** válasza:
100%
Nagyobb a veszélye a fertőzésnek, de nem tiszta fürdővízben. SZerintem nem lesz semmi baj.
2010. nov. 21. 16:29
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Az undorkodó 16.29-est szeretném megnyugtatni, hogy nem vérfürdőt veszek, tampont használok olyankor.
2010. nov. 21. 16:36
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tiszta vízben semmi gond nem lehet, 12 éve menstruálok, de én fürödni szoktam, főleg zaért mert ilyenkor görcsöl a hasam és a meleg víz jót tesz neki és nemis fáj annyira.

Amúgy itt kitérnék arra, ha pl valaki strandra megy olyankor amikor megvan, hiába ott a tampon, az átnedvesedik és tele bacikkal, na az az ami szerintem már veszéjes, mégis rengeteg nő ilyenkor is megy strandra, szóval egy tiszta vizes fürdéstől nem kell félni, szerintem nem lehet gond.

2010. nov. 21. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!