2 hónapja kimarad a mensim. De van peteérésem?
normális volt a mensim. közben diétáztam, és elkezdtem sportolni is. aztán egyre több idő volt a mensim között. először 18 ( ez volt a normális ) aztán 19 aztán 20, még a hasi görcseim is elmúltak.
aztán nem jött meg. kimaradt egy hónapot
a következő hónapban megjött, aztán megint nem, és most sem. viszont most volt fehér folyásom. ma is volt.
most mi van ilyenkor? van okom aggódni?
még szűz vagyok.
A ciklus a menzesz 1. napjától a köv. vérzés előtti utolsó napig tart. Ez kb. 25-35 nap között normális.
Ha neked csak 2 havonta jön meg, akkor fordulj orvoshoz. Ha egy kimarad néha-néha, nem baj, de ha többször előfordul, az igen.
Peteérésed valószínűleg nincs, akkor jön meg, amikor a nyálkahártya elöregszik és leválik.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy ha úgy adódik, nem kell védekezned, mert sosem tudhatod, mikor érik meg egy pete.
Elképzelhető, hogy a fogyókúra kavart be (de nem foghatod rá, csak ha nem találnak szervi okot), ez esetben vissza kell térned a NORMÁLIS, KIEGYENSÚLYOZOTT táplálkozáshoz, mert ez a szervezeted segélykiáltása, hogy már nem tud működni a koplalástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!