Milyen fogamzásgátlót szedjek amitől nem hízok meg és nő egy picit a mellem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 22:13
1/8 anonim válasza:
Előre senki se tudja megmondani, hogy melyik fogigátlótól fogsz hízni és fog nőni a melled, ha fog egyáltalán.
2/8 anonim válasza:
azt a nőgyógyász fogja megmondani alapos vizsgálat után, hogy Neked melyiket szabad szedned, és nem az lesz a döntő, hogy melyiktől nő a melled, hanem, hogy melyik való hozzád
3/8 A kérdező kommentje:
értemértem, persze, csak kiváncsi vagyok, hogy kire milyen hatással van a gyógyszer? Mert félek elkezdeni szedni..
2010. nov. 18. 22:18
5/8 anonim válasza:
Én egyiktöl sem hiztam semmit sem, szerintem a legtöbben nem is a gyogyszertöl hiznak, hanem attól, hogy mivel ezt hallották, elkezdenek sokat enni, mert úgyis el fognak hizni.
6/8 anonim válasza:
Pff...nem véletlen van annyiféle gyógyszer a piacon.
Valakinek az egyik jó, valakinek a másik. De közel sem biztos, hogy nőni fog tőle a melled.
Ha félsz, akkor ne szedd.
7/8 anonim válasza:
Maga a mell nem nő tőle, csak a benne lévő mirigyek duzzadnak meg, mint mensi előtt, attól lesz nagyobb. De ez elmúlik, amint abbahagyod a szedését.
8/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi mindenkinek:)
2010. nov. 19. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!