Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen volt az első...

Hány évesen volt az első menstruációtok? Az gáz ha én 16 vagyok és még nem volt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 15 éves vagyok és még nem jött meg... kezdek kicsit aggódni,azt hiszem nemsokára ellátogatok a nőgyógyászhoz.
2010. dec. 12. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:

bnőm anyjának is 17 évesen jött meg, kérdezd meg anyukádat, h neki, és a családjában mikor jött meg a lányoknak.

nekem 14 éves szülinapom előtt jött meg 10 nappal

azonnal beállt, ált. 5 nap ingadozás van, szal szerencsésnek mondhatom magam,, mer nem jött korán

énis nagyon sokat görcsöltem, h mi lesz ha nem lehet majd gyerekem, pedig csak 13 voltam. nagyon vártam már, mert az osztba kb mindenkinek megvolt már, és így kirekesztettnek éreztem magam, mikor erről beszéltek. mikor megjött, nemis mondtam el anyámnak.. nem beszélt nekem sohasem erről, felvilágosításról... ezért úgy gondoltam, énsem mondom el neki... aztán rájött persze

hejedbe már összevissza szartam volna magam, de azért ne aggódj

nógyógyászhoz soha a éledbe nem lesz erőm elmenni, max ha nő, akkor... tudom, h éretlen gondolkozás, de akkoris, majd nőgyógyász pasim lesz, vagymi, és akkor nem kell majd elmennnem ;)

szal még ne aggógy :)

2010. dec. 24. 14:06
 13/15 anonim válasza:

Nekem 10 évesen jött meg.16-17 éves korig ha jól tudom nem baj.De majd inkább menj el nőgyógyászhoz!

11/L

2011. ápr. 16. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
Nekem a múlt hónapban jött meg , de ismerek olyan lányt akinek 17 éves korában jött meg ,de ha nem jön meg neked is addig akkor menj orvoshoz.
2014. jan. 3. 09:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 13/l vagyok
2014. jan. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!