Hány évesen volt az első menstruációtok? Az gáz ha én 16 vagyok és még nem volt?
Nekem a 13. szülinapom előtt 2 hónappal. Vagyis 12 évesen =)
Amúgy úgy tudom, hogy ha 16 [vagy 17] éves korodig nem jön meg, akkor elkéne menni nőgyógyászhoz
13,5/L
11 éves voltam. Gáznak nem gáz, de el kéne menni nőgyógyászhoz...
15/l
en is 11 voltam, de nagyon nem orultem neki. emlekszem meg sirtam is anyukamnak hogy de en meg gyerek vagyok, en nem akarom ezt:))
16/L
nekem 12 évesen ( szülinapom után pont egy hónappal) jött meg.
Van még időd, de azért irány a nőgyógyász!
nekem 11 évesen jött meg :)
szerintem várj még egy-két hónapot és ha nem jön meg, akkor csak a nőgyógyászt tudom ajánlani. :)
Nekem 2010.okt.31.-én jött meg legelőször. Első nap sok volt aztán 2. nap csak egy kevés aztán elmúlt. Most van a második ami egy héttel korábban jött mint kellett volna. Nem hiszem hogy egyhamar leáll,akár a vörös Niagara! XD Hát, előbb utóbb biztos beáll. Szerintem jobb lenne ha elménnél a nőgyógyászhoz, nekünk azt mondták ha még 16 évesen sincs akk jobb ha orvoshoz mész mert valami bajod van. Persze ez nem biztos de jobb ha elmész!
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!