Ma uborkával önkielégítettem és egy pici darab letörött belöle és bennmaradt a hüvelyemben és sehogysem tudom kiszedni! Mit csináljak? Lehet bajom? 13l
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:00
21/30 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet,szereztem be óvszert,most már azzal csinálom. Ujjammal nem jó,mert annyira nem vagyok már szűk.
2010. nov. 19. 17:44
22/30 anonim válasza:
Ba.szki, 13 évesen ,már hány fa.sz járt benned?
23/30 anonim válasza:
Legközelebb hívd az Ubi-soft -ot, kiszedik a Java-t.
25/30 anonim válasza:
kilencvenes években már lejártlemez volt ez a kérdés, virslivel, kolbásszal, banánnal.
legyél már kreatívabb léci, gondolom amúgy is dögunalmas lehetsz
26/30 anonim válasza:
Nemsokára itt a karácsony, meséld el anyucinak esetedet az uborkával, hátha visítva rohan vibrátort venni neked! Az legalább biztonságos.
27/30 anonim válasza:
Inkább tologasd a csattogós lepkét legközelebb.
28/30 anonim válasza:
úr istenem ,a legegyszerűbb megoldást nem próbáltad XD..mondom akkor neked hogyha a tampon zsinor elszakad akkor ugyan ezt csináld..Nyumj mintha szülnél XD..azért grat hogy eltörtedXD
30/30 anonim válasza:
Viccet félretéve, tényleg bevállalós párt keresek!
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!