Ma uborkával önkielégítettem és egy pici darab letörött belöle és bennmaradt a hüvelyemben és sehogysem tudom kiszedni! Mit csináljak? Lehet bajom? 13l
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:00
11/30 anonim válasza:
igen, baj hogy uborkákat dugdosol a csúnyádba.
12/30 anonim válasza:
Minden viccen kívül orvos. Ez nem játék! Olyan ocsmány fertőzésed lehet tőle.
Nyugi, a dokik láttak már ennél sokkalta furcsább eseteket is.
13/30 A kérdező kommentje:
de ez tök gáz...bemegyek dokihoz...:"elnézést kiszdné az uborkát a puncimból...."? Ez igy nem jó,nincs valami praktika,amivel tuti kijön? Valakinek tapasztalatok?
2010. nov. 18. 21:13
14/30 anonim válasza:
most ez komoly kérdés?:D
Izgasd fel magad, és ha elég nedves vagy nyúlj fel és szedd ki. Ha fel tudsz izgulni eléggé akkor menni fog. De ha nem sikerül akkor feltétlenül menj el a dokihoz!
15/30 anonim válasza:
Hát tapasztalatom ilyennel nincs, én nem szoktam uborkákat feldugni magamnak. De amúgy azt próbáltad már h nyomod? Mintha uborkát akarnál szülni. Viccesen hangzik de hátha kijönne. Ha pedig nem, akkor sürgősen menj orvoshoz, akármilyen ciki is. Ez nem játék.
16/30 A kérdező kommentje:
Basszus köszi! Kijött a nyomós technikával :D Ezer hála! Máskor ovatosabb leszek.
2010. nov. 18. 21:17
17/30 anonim válasza:
máskor kígyó uborkát használj. vagy banánt. viccen kívül. ha már a zöldségeket részesíted előnybe, használj olyat ami nem törik el könnyen.
18/30 anonim válasza:
...vagy húzzál rá gumit,akkor törhet-szakadhat:):)
19/30 anonim válasza:
Máskor hajszárítóval próbálkozz. Annak nem törik le a vége, vagy ha mégis, garantáltan nem rohad el.
20/30 anonim válasza:
Ha már mindenáron a puncidba akarsz valamit dugni, akkor az ujjadat használd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!