Hormonvizsgálat céljából kellene mennem vérvételre 3. napon, olcsóbb megoldás is van?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne,hogy házi orvosnál is megcsinálhatják ezt a jellegű vizsgálatot?Egy neves bp-i intézetben 14eFt-ért csinálják meg + 13eFt az orvossal a konzultáció.Ez nagyon sok pénz és én nem tudok ennyit kiadni.Van olcsóbb megoldás is?Köszönöm a válaszokat előre is!2009. jan. 12. 14:57
1/2 anonim válasza:
Én egyszerű ingyenes SZTK orvoshoz járok. Nem fizetek neki semmit.
Ő adta a beutalót a laborba, ahol aztán megcsinálták szintén ingyen a vérvételt és elküldték az eredményt a dokinak. Ő felhivott, hogy megvan a lelet és mehetek vissza hozzá. Fizetni még egyszer sem fizettem. Nekem a 3. és a 21. napon kellett menni vérvételre.
A laborba mindenképpen kell beutaló és azt nálunk nem ad a háziorvos. Menj egy SZTK-ba egy nőgyógyászhoz, ott mond el a problémádat és kérj beutalót. Ha kiderül, hogy van valami hormon probléma, akkor azt ott is meg tudják oldani. Gyógyszerrel, inkejkcióval. Ingyen vagy sokkal olcsóbban.
2/2 A kérdező kommentje:
Húúú...nagyon köszönöm az információt!Gyermeket szeretnénk és nem jött eddig,de elég drága vizsgálatokkal riogattak.Köszönöm még egyszer!!!
2009. jan. 12. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!