Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász szűz lányoknál...

A nőgyógyász szűz lányoknál is csinál méhnyakrák szűrést?

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 00:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem. Talán ha nagyon nagyon indokolt, akkor.
2009. jan. 12. 00:54
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Ugyan már, a méhnyakrák azoknál jelentkezhet akik élnek szexuális életet, szűznél ezt minek vizsgálni???? Abszurd....
2009. jan. 12. 01:31
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Tudom, hogy furcsán hangzik, de nálam csinált a doki méhnyakrák szűrést, amikor 18 évesen először elmentem szűzen, mert rendetlenkedett a menstruációm. Én sem értettem, hogy miért van rá szükség. Én is úgy gondoltam, hogy szűz lányokat nem fenyeget a méhnyakrák.
2009. jan. 12. 15:34
 4/12 anonim válasza:
én amikor 16 voltam elmentem orvoshoz mert volt egy kis folyásom..az orvos azt mondta,hogy normál estbe csinálna méhnyakrák szűrélst de mivel szűz vagyok nem kell feltétlenül. és nekem a végbélen keresztül akarta ne hogy megsértse a szűzhárnyát
2009. márc. 9. 16:13
 5/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok !!!

Mindenkinek köszönöm a válaszát !!! :) Rendes tőletek , azóta viszont már túl estem rajta :) és gondoltam megosztom tapasztalataimat én is :) hátha más is jár majd ilyen cipőben :) Perszee lehet h az én orvosomnál módi ez szóval én nem akarok vitatkozni senkivel ez ügyben :) Én is a fennt említett fehér folyás miatt mentem el szűzként a nőgyógyászhoz és az én orvosom nekem elvégezte a vizsgálatot, és ezt azzal magyarázta h mivel használok tampont nyugodtan megvizsgálhat.

Szóval túlestem rajta szerencsésen :)

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a válaszokat !!!

2009. márc. 9. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Fájt?:S
2009. júl. 3. 23:49
 7/12 A kérdező kommentje:

Szió ! :)

Nem nem fájt egyáltalán. De nem mondom h nem éreztem semmit, éreztem ahogy kapirgálja a méhnyakamnál a szövetet azzal a kis pálcával. De nem mondanám h fájdalmas inkább csak meglepő :) h éreztem hol is van pontosan a méhem és a nyaka :) !!!

2009. júl. 8. 19:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Köszi a választ:S:)
2009. júl. 9. 20:46
 9/12 anonim válasza:
és fehér folyasod az mitől volt elmúlt?mert azthiszem hasonlo cipőben járok
2009. szept. 7. 17:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem igazán. Mivel a rákvizságlat nem mutatott ki se rákot se gombát se semmmit , és mivel időszakos ez a tünet úgy gondolta a doki h ez biztos a vérzésemhez köthető és nem ártalmas, mivel egyéb negatív panaszom nincs :S.
2009. szept. 9. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!