Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cisztára van hüvelykúpos kezelés?

Cisztára van hüvelykúpos kezelés?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek 31mm-es cisztát állapított meg a doki. Kérdeztem, írt fel valamit rá? Azt mondta, csak 6db-os kúpot, mást nem.

Nem értek hozzá, ezért kérdezem, hogy kúppal is gyógyítható a ciszta, vagy inkább fertőzésre kaphatta ezt a gyógyszert?

2010. nov. 15. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Cisztát gyógyszerrel? Azt kivágják, nem dédelgetik...
2010. nov. 15. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell minden esetben "kivágni", ha nem zavar semmit bent és nem rosszindulatú, nem bántják mert lehet hogy felszívódhat. De ha nem akkor sincs semmi baj, ha jóindulató, elvan ott.
2010. nov. 15. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik cisztát lehet műteni vagy gyógyszerrel eltüntetni...

dehogy kúppal próbálják meg,na erről még nem hallottam..

2010. nov. 15. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
A kúpot valószinű gyulladásra,vagy a szervek tisztitására kapta,a cisztát nem bántják amig nem okoz bajt.
2010. nov. 15. 22:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 15. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg, hogy gyulladasban van a ciszta es ezert valasztotta az orvos ezt a fajta kezelest.

Belsoleg nem kapott gyogyszert?

2010. nov. 16. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!