Mi bajom lehet? És mit csináljak? Menjek el nőgyógyászhoz? (többi lent)
Pár napja azt vettem észre, hogy nagyon viszket "ott lent". És kicsit ilyen égető, szúró érzés. A folyásom is elég furcsa szagú lett. :S Szerintetek mit csináljak? Anyumnak még nem szóltam róla. Félek, hogy túlspirázza az egészet. Amúgy nem értem, miért van ez mert nincs pasim, még szűz vagyok és semmi olyan fertőző vagy bármilyen cucc nem ért oda... :S
13/L
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz! Mehetsz egyedül is, de megkérheted anyukádat vagy a barátnődet is, hogy kísérjen el. Ez valószínúleg gombás fertőzés, mindenképpen kezelni kell, ne hanyagold el!
Ilyen fertőzés pedig bármitől kialakulhat, a kórokozók legtöbbje velünk, rajtunk (is) él, csak a megfelelő pillanatra vár, hogy elszaporodhasson. Szóval, nincs mit szégyelned, szólj anyukádnak és minél hamarabb irány a nőgyógyász!
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Az a baj, hogy leghamarabb is csak pénteken tudnék menni :S de még az se biztos..:\ ez már nagyon későn lenne?:S addig mit csináljak?
Gyogynovenyteat kellene fogyasztanod.
Cickafarkfu, kamilla. Ezekbol lehet ulofurdot is kesziteni.
A cickafarkfu tea minden noi medence betegsegre gyogyir, a kamilla gyulladasra jo.
Neked lehet, hogy valami fertozesed van, a szagos folyas ennek a tunete, igy feltetlen elkell menni orvoshoz.
A kakukkfu teabol tudsz ulofurdot kesziteni, s ez fog segiteni, hogy ne viszkessen annyire.
Csalantea fogyasztasa is nagyon jo, mivel vertisztito, igy segiti a gyogyulasodat.
Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!