Ma kellett volna abbahagynom, de továbbszedtem a fogamzásgátlót egy szemmel. Ilyenkor mi a teendő? (többi lent)
Eddig kedden vettem be az utolsót, és így szombat reggel jött meg. Én ezt szerettem volna eltolni, hogy vasárnap reggel jöjjön meg. Bevettem a következő levél szerdai szemét, a tájékoztatóban az effajta eltolásról nem volt szó, csak a 7 napos szünet lerövidítése és a 7 napos szünet kihagyása.
Az lenne a konkrét kérdésem, hogy a megmaradt levelet beszedjem és mindig majd a köv. levélből egyet szedjek be? Így is 21 szemet szedek, csak egyet mindig a követezőből. Így lehet? Végleg el szeretném tolni a menzeszemet egy nappal későbbre. Így lehet? köszönöm.
Elöször is igy el tudod tolni pár napot, de 2-4 napnál többet nem igazán célszerü, mert nagyon összekeveri a szervezetet.
Nálam az vált be, hogy az eltoláskor megkezdett levél maradt "tartaléknak", a vérzés után egy egész levelet kezdtem szedni a 21 nap-7 nap ritmusban. A darab levél meg mindig a táskámban volt - igy ha véletlen valahová mentünk és ott éjszakáztunk, vagy valami egyéb elöre nem látott helyzet volt, akkor se forgulhatott elö, hogy véletlen otthon maradt a gyógyszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!