Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészekciszta, vagy akár...

Lovasoktató kérdése:

Petefészekciszta, vagy akár terhesség?

Figyelt kérdés
Most voltam nőgyógyásznál,azt monda petefészek ciszta,elküldött hasi ultrahangra.Nem tudom mivel jár ha cisztám van,milyen kezelést alkalmaznak,viszont terhességi tüneteim vannak,az uh-án észre veszik ha terhesvagyok vagy lehet hogy nem is ciszta? Kérlek segítsetek!
2010. nov. 10. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Észreveszik, ha baba.
2010. nov. 10. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:

A petefészek ciszta értelemszerűen a petefészekben, míg a terhesség (jó esetben) a méhben van. Nem lehet összekeverni a kettőt...

De ciszta mellett is lehet valaki terhes, ha erre gyanakszol, akkor vegyél terhességi tesztet (de ez is csak minimum 2 hetes terhességet tud biztosan kimutatni, az UH-n pedig az kb. az 5. héttől látható; egyiket sem befolyásolja a petefészekciszta).

2010. nov. 10. 19:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sajnos ezen a téren élég tudatlan vagyok,de most egy kicsit okosabb lettem.
2010. nov. 11. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!