A nemi szervem körül pattanásokhoz hasonlo, nagy dudorok vannak. Mitől lehet?
Ezt igy nem tudom jól elmagyarázni, de olyan mintha pattanások lennének, de ahhoz túl nagyok. Anyukámnak is van ilyen, de neki csak 1 darab, viszont az már több mint egy hónapja és nem múlik el. Nekem nagyon sok van, és ülni is alig birok annyira fáj. Azt mondta, lehet a borotválástól, csak nem értem, hogy miért most jön ki mikor már régebb óta borotválom ott lent. Mitől lehet? Elmenjek vele orvoshoz?
Most neogranormonnal kenegetem hátha leszáritja vagy valami.
de anyumnak teljesen fent van bikini vonalon, és csak 1. akkor is elkaphattam tőle? :S
amugy most hogy irtátok a herpeszt lehet, hogy fontos dolgot hagytam ki. még pedig hogy a barátomnak a száján herpesz van. lehet, hogy tőle kaptam el?
Hát nem kellett volna herpeszes szájjal nyalogatnia, az biztos. Több mint valószínű, hogy az a probléma.
Egyébként ha már élsz nemi életet, egyébként sem ártana elmenned nőgyógyászhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!