Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nemi szervem körül pattanáso...

A nemi szervem körül pattanásokhoz hasonlo, nagy dudorok vannak. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ezt igy nem tudom jól elmagyarázni, de olyan mintha pattanások lennének, de ahhoz túl nagyok. Anyukámnak is van ilyen, de neki csak 1 darab, viszont az már több mint egy hónapja és nem múlik el. Nekem nagyon sok van, és ülni is alig birok annyira fáj. Azt mondta, lehet a borotválástól, csak nem értem, hogy miért most jön ki mikor már régebb óta borotválom ott lent. Mitől lehet? Elmenjek vele orvoshoz?

Most neogranormonnal kenegetem hátha leszáritja vagy valami.

2010. nov. 10. 11:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Herpesznek tűnik. Mindenképpen orvos kell.
2010. nov. 10. 11:08
 2/18 A kérdező kommentje:
és milyen orvoshoz menjek? bőrgyógyász vagy nőgyógyász?
2010. nov. 10. 11:20
 3/18 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászhoz kell menni, ő fog továbbküldeni, ha szükséges.
2010. nov. 10. 11:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász. Nem bitos, hogy herpesz, de mindenképpen valami fertőzés. Ha anyukádnak is van, egymástól kaptátok el a wc-n vagy a kádban (inkább wc-n).
2010. nov. 10. 11:34
 5/18 A kérdező kommentje:

de anyumnak teljesen fent van bikini vonalon, és csak 1. akkor is elkaphattam tőle? :S

amugy most hogy irtátok a herpeszt lehet, hogy fontos dolgot hagytam ki. még pedig hogy a barátomnak a száján herpesz van. lehet, hogy tőle kaptam el?

2010. nov. 10. 11:44
 6/18 anonim ***** válasza:
Az bizony könnyen lehet, mert úgy is terjed(oda-vissza). Sajnos nem gyógyítható, de antivirális kezeléssel csökkenteni lehet a tünetek jelentkezésének számát és hosszát.
2010. nov. 10. 11:50
 7/18 A kérdező kommentje:
hát ez remek... úgylátom mindenképp meg kell látogatnom holnap a nőgyógyászt... először életemben :S
2010. nov. 10. 11:54
 8/18 A kérdező kommentje:
még gondoltam esetleg, hogy az Augmentin DUO mellékhatása lehet, mert akkor jelentkezett, mikor elkezdtem szedni. Úgyhogy most ennek a szedését abba is hagytam.
2010. nov. 10. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:

Hát nem kellett volna herpeszes szájjal nyalogatnia, az biztos. Több mint valószínű, hogy az a probléma.

Egyébként ha már élsz nemi életet, egyébként sem ártana elmenned nőgyógyászhoz..

2010. nov. 10. 12:29
 10/18 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a HPV-re is, mert a herpesz gyakori "társvírusa", és nagy ritkán vannak tünetei, viszont az a felelős a méhnyakrák kialakulásáért is. Bár ezek után én minden lehetséges nemi bajhoz tartozó vizsgálatot elvégeztetnék, nem lehet tudni. Nőgyógyászhoz félévente kellene járni, pont az ilyesmi miatt.
2010. nov. 10. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!