Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Barna a folyásom? Ez...

Lányok! Barna a folyásom? Ez mit jelent? Bővebben.

Figyelt kérdés
Most volt ez elösször (és még nem jött meg 1szer sem), de szünetben amikor kimentem a wcbe, a bugyimon volt egy tök nagy barna folt... ma betettem 1 betétet, de ma nem jött semmi csak a sima sárgás folyás... ez mit jelent?
2010. nov. 9. 20:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
és neked utána mennyi idővel jött meg?
2010. nov. 25. 18:34
 12/20 anonim ***** válasza:

hát nem pontosan 28 nap múlva, hanem több mint egy hónap után. Sokat késett :S

Először nem rendszeres.

Majd írd meg, hogy neked mikor jön meg!

2010. dec. 2. 18:46
 13/20 A kérdező kommentje:

Tegnap volt pont Mikulás party (az évfolyam összes tagjával) Nagyon jól éreztem magam, csak volt 1 kis bökkenő!

Ugye a buli pénteken volt.

Csütörtökön megint barna volt a folyásom! Betettem egy tisztaságit, sé délután, meg este nem jött semmi.

A buli előtt elmentem a wcre, és nini! Megjött! ott sikítoztunk a barátnőimmel XD aztán betettem 1 betétet.

este a barátnőmnél aludtam, akinek már szintét megjött. Bár betettem betétet, valszeg elcsúszott, vagy nem is tom, de átáztam DX

ez van... már otthon vagyok! ma van a tesóm szalagavatója (szombat) és 1 csomó vendég van, és nem tok sehogysem kettesben maradni az anyukámmal, hogy elmondjam neki: :/:S

2010. dec. 4. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:

hát, az nem jó...

Én nagyon cikinek tartottam, hogy elmondjam anyumnak, hogy nagylány lettem, ezért leírtam egy cetlire és odaadtam neki.

Egyébként barátnőmnek meg nálunk jött meg. :) Ő is csak aludt, reggel felébredtünk. Én vettem észre, hogy tiszta vér volt az ágya. Nagyon örült neki :)

Ja és neked meg gratula :) Neked november 9. volt az első :D

2010. dec. 11. 12:01
 15/20 anonim ***** válasza:
szia. Hogyan mondtad meg anyudnak?
2010. dec. 27. 11:31
 16/20 A kérdező kommentje:

Kb úgy mondtam meg anyumnak, h odaálltam elé, és így nem tom, mama, amúgy megjött pénteken... de ezt még a szalagavató estéjén :D:D és a fürdőszobában mondtam el.

nekünk úgy van, h a fürdő szoba 2 részre van osztva, az egyik, ahol van a zuhany... a másik, ahol a szekrények vannak (gardrób). és nem láttam, h apám bent van a gardróbban, és sztem végig hallotta, és én nem nagyon szeretem, ha az apukám ilyenekről tud. persze neki is köze van hozzá, de akkor is :/ na mind1... azóta apum mindig ezzel izél, h mostantól még jobban vigyázzak a higiéniára -.-

2010. dec. 27. 16:41
 17/20 A kérdező kommentje:
amúgy nekem dec. 3.a volt az első... ja a november 9.? igen, ott barna volt, tom :D:D de én inkább a dec. 3tól számolom x]
2010. dec. 27. 16:43
 18/20 anonim ***** válasza:

ja, okés, akkor dec.3. Csaj mivel a barna is vér... :D

Amúgy nekem anyum mondta meg apumnak :S :S :S

Gázos...

Am meg nekem ma jött meg. Ez a 6. Ja és neked szokott fájni a hasad? Ingerlékenyebb vagy? Vagy van valami előjele?

Csak mert nekem nincsen... Csak úgy megjön. De pár órával előtte mindig barnás folyásom van.

2011. jan. 6. 18:40
 19/20 A kérdező kommentje:
nekem elég rossz, mert 31.-én kellett vna megjönnie a 2.-nak (vagy ha akarjuk 3.nak) de semmi előjel, kb 31.én lett vége azu ovulációmnak, addig végig átlátszó nyálkás folyásom volt, most csak sárga
2011. jan. 11. 20:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Uh. :O

Gáz. De hát ez is beletartozik...

:)

2011. jan. 14. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!