Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt lányok, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt lányok, akik maszturbálnak a mensi idején, mert az organzmus oldja a görcsöket?

Figyelt kérdés

tegnap 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Én szoktam de amúgy nem hat túl sokáig, egy-két perc max.
tegnap 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Én eléggé görcsölős típus vagyok sajnos. Nagyon ritkán maszturbálok menstruáció alatt, akkor sem segít, sőt, azt kell mondjam, hogy ront is néha a helyzeten.
tegnap 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Én szoktam, nem kifejezetten a görcsök miatt, hanem azért mert kivánós vagyok ilyenkor is.
tegnap 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem ezért maszturbálok azokon a napokon. 🙃
tegnap 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Olyankor sokkal inkább kivánom.
tegnap 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Csakis zuhany alatt. Nem oldja a görcsöt, sőt okoz még párat (orgazmus>oxitocin>méhösszehúzódás), de ezzel a) rásegít, hogy hamarabb vége legyen és b) jobb kedvem lesz tőle és jobban alszom. Pasi ilyenkor hagyjon békén, a szexet magát nem kívánom.
tegnap 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
61%

Változó. Van hogy teljesen kivagyok, akkor képtelen vagyok bármi ilyenre, még más embereket a közelemben sem tűrök meg (mondjuk ha a partnerem a pocakomra teszi a kezét is iszonyúan irritál, diszkomfortot okoz). Ilyenkor nincsen az a kényeztetés, amire sikerülne elélveznem, hiszen rosszul vagyok.

Van amikor csinálom, mert kívánom (nekem csak az első nap szokott vészes lenni, utána simán szexelek és önkielégítek is). Hogy kifejezetten görcsoldásból csinálom-e, hát nem tudom. Szerintem ilyen még nem volt. Hallottam róla, hogy görcsoldó, de azért ez nem a legjobb módszer.

ma 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!