Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés maszturbálás után?

Vérzés maszturbálás után?

Figyelt kérdés
Tegnap este 10 körül maszturbáltam. Nem tudom, nem éreztem, hogy felsértettem volna magam. Aztán eszembe jutott, hogy kb. 2 és fél hete lefeküdtünk a barátommal, használtunk kotont, abba ment el bennem és nem is szakadt ki és én nem éreztem hogy bármi ment volna belém. Most 5 nappal járok mensi előtt, mindig 28 napra jön meg. Lehet esetleg beágyazódási vérzés lett volna? A terhességi tünetek közül semmit nem produkálok. Válaszokat írjatok légyszi 🙏🏻
aug. 5. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most megjön hamarabb, van ilyen.
aug. 5. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, ahogy 1# is írta, hogy hamarabb megjött. A női hormonháztartás sok mindentől megborulhat, lehet stressz, betegség, vagy bármi más.
aug. 5. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, beagyazodasi vérzés meg baromi ritka, de aki nem terhes annak biztosan nincs, mensi meg jöhet pár nappal előbb.
aug. 5. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

"terhes, beagyazodasi vérzés meg baromi ritka"

Ezt jó tudni, mert én 4-ből 2-nél is észleltem, most a 4.nél konkrétan amiatt csináltam tesztet 😁

Mindenesetre a kérdezőnél szerintem sem az volt.

aug. 5. 10:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg felfazassal nem jarhat verzes? Mai nap mar voltam vagy 4x-5x pisilni, azon kivul nagyon mast nem erzek, de felek mert ilyen meg nem volt velem
aug. 5. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, ha nem volt még ilyen, akkor most van.
aug. 5. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Simán előfordul bárkivel, hogy ennyivel előbb jön meg. Még akkor is, ha máskor nem szokott ilyen lenni. Teljesen normális, nem robotként működik a szervezetünk, a hormonok kiszámíthatatlanok.
aug. 5. 12:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Ráz a hideg, gyakran is kell mennem pisilni és mar nem tudom eldonteni hogy ez most felfazas vagy terhesseg tunete..de a baratommal beszeljuk hogy fixen nem kellene annak lennie, oke lecsuszott a koton a penisze kozepeig de az osszes ondo az ondotartalyban volt es nem volt lyukas az ovszer. Pontosan ezert nem tudom mi lehet ez, felfazassal is jarhat verzes? vagy valami? 17 eves vagyok, nem hianyzik hogy becsusszon a gyerek
aug. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!