Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációkor húsdarabka...

Menstruációkor húsdarabka szerű dolog is jött ki, már régebben is észrevettem, de most újra. Nem hinnem, hogy ez normalis. Cisztához lehet köze?

Figyelt kérdés
Valakinek volt hasonló gondja? :( elég ijesztő. Kb 1 cm x 2 cm, ovalishoz hasonló alakú, régebben is ugyanilyen volt...
2010. nov. 8. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugi, nem te vagy hülye. Nekem is van ilyenem, így tehát pontosan tudom, miről beszélsz. Képzelheted, mennyire megijedtem, amikor először megláttam! De valószínű egyébként, hogy valóban nyálkahártya, csak hát elég morbid kinézetű... szerintem más nem nagyon jöhet onnan. Nekem ez a fajta nem minden alkalommal jelentkezik, de hétfőn megyek dokihoz más okból, majd rákérdezek.
2010. nov. 10. 17:55
 12/12 A kérdező kommentje:

Oh, szeretem a kedeves es ertelmes embereket :D

Nem aggasztott volna, ha nem ilyen morbid... es meg senkitol nem hallottam hasonlot es neten sem talaltam ilyenrol leirast, foleg nem kepet...

Elore is koszonom, hogy megkerdezed.

2010. nov. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!